Mislio sam na dozu reaktora a ne agmatina , nema potrebe za povisivanjem tona ako vec nisi upravu.
zasti mislis da ja povisujem ton i kako si to zakljucio i zbog cega? Mislim,
ne spadam u internet ratnike pod laznim imenima da lajem,pljujem itd, vec sam ovde kao i svagde drugde pod punim imenom i prezimenom.I u kom delu ja nisam u pravu?
Ako mislis na intepr znakove !,? i velika slova
Na zalost me ne poznajes,a oni tu svakako nisu tj nisam ih napisao da bih na nekoga vikao,,povisivao ton i slicno na ovaj retadiran nacin koji se zove internet i sa svojih 45 god
, vec sam hteo da naglasim da CITATE, i UCITE citajuci posto sve pise,jasno i glasno. A da vicem putem interenta i nerviram se oko budalstina....
elem
ti si napisao:
Kolika je doza otprilike na 70 kg vidim da pedja uzima 10g a mnogo je tezi pa me zanima cisto da znam koliko mi moze trajat ?
Znaci
ni jedna doza kada je bilo koj NO u pitanju ne ovisi od broja kg, pa tako i narocito agmatin ne ovisi NI 0.00001% od necije tezine. Doze su prepisane kao RDA na odrejenm dnevnom cal unosu,sto moze i ne mora da znaci nista.
Doze (serving size) nije jedinica mere i receptpri tela mogu znacjani drugacije da reaguju u tvom,mom, perinom ili zikinom slucaju i tu AGMATIN NEMA VEZE (al sam se razgalamio
).
Ja uzmam 10 gr (TREBALO JE DA NAPISES- 10 gr NO,posto je ispalo da uzimam 10 gr agmatina) iz razloga sto nemam visok prag tolenracije na coffein, a znam momke koji uzmaju 4 merice,jer imaju visok stepen tolenracije i radi ih fanstacino,a znam i nekoga ko uzma 1 mericu i trenira 2 sata- NADAM SE DA JE JASNO
E sada razmisli, da li sam morao napisati ISTA ili DA ME ZABOLE PAJSER cak i da si nasao agmatin u free formu i da si uzeo 10 g?....samo bez vikanja
i povisivanja tonova
da zavrsim
bio je samo POKUSAJ usmeravanja paznje da pazite sta radite kada su takve stvari u pitanju i moja dobra volja da UPOZORIM potencijanog flaminogsa da sebi napravi hariakiri.
Ocigledno i sve mi se cini da je doslo vreme da ODAVNO prestanem to da radim, posto i kako vidim se sve shvata pogresno i naopako
Inace
sam pacifista u dusi,i tonove povisujem retko, niej da nije,samo sto to onda niej internet i ne radim putem dustvenih mreza itd
, a borava na istim poksuava da svedem na
1 edukaciju
2 zajebanciju
nekako je 2 mnogo bolja opcija
tako da......HALELUJA end HOLD YOURs HORSES
Ako sam ponovo u krivu -moje izvinjenje