Da odmah razjasnim neke stvari - presao sam godine za profi kikboks tako da nisam takmicar, ali kad odem na trening uglavnom pokusavam da pruzim svoj apsolutni maksimum i naljbolje moguce iskoristim vreme koje odvojim za trening.
Trenutno nisam na nekom posebnom rezimu ishrane, uglavnom dobro pazim sta jedem i koliko mada bi trebalo uskoro da krenem na rotacije UH.
Sto se tice kreatina, prosle godine sam dosao do kutije krealkalina i kutije beta-alanina i imao sam fantasticne rezultate u pogledu podizanja misicne mase a da to nisam ni zeleo. Mada generalno imam dobru genetiku za nabacivanje mase. U medjuvremenu sam se malo zbog posla zapustio i nabacio pojas oko stomak i trenutno me ima 130kg na 192cm.
Iako sam prilicno spreman, ovolika kilaza ipak trazi energije i brze dovodi do zamora a tu je opet i negativan uticaj na zglobove, tako da je dobitak na kilazi toliko nepozeljan da mi nece biti zao ako u procesu skidanja pojasa sa stomaka izgubim i nesto misica.
Sve u svemu, hvala vam na brzim odgovorima i ukoliko ga u medjuvremenu ne nestane bice porucen The Beast(dok se brat smiluje da skupi novac za njemu interesantne stvari :-) ).
@Pirat
Do danas nisam ni znao da Inosin postoji. Zvuci jako korisno za moje potrebe pa ga imam u vidu za neke sledece nabavke(posto sad nabavljam whey, glutamin i the beast pa mi je previse).