Slazem sa Witch u njenim opservacijama...
Po meni da bi se na pravi nacin reprezentovao BB kao sport i izborio bolji status mora da postoji odredjeni nivo takmicara, ok ako je njih 5 dobrih doslo neka ti 5 pokazu sta imaju, neka se napravi neka Open kategorija i srecno bilo... mislim da je to mnogo bolje nego li da gledamo kategorije i kategorije sa slabom konkurencijom i kako rece Witch takmicare sa sarmicama... Jbg na mjerenju ili gdje takve ljude udaljiti sa takmicenja... Te neke fore mlada je ili mlad je pa da mu se pruzi sansa mislim da nisu dobre, pogotovo zbog publike koja dolazi i mozda nekih koji su prvi put dosli na takmicenje i razocarali se...
Cini mi se, a mozda grijesim da ko god dodje na takmicenje moze da se takmici.. to je jbg kao da ja sada odem na neku fudbalsku utakmicu i kazem e da i ja cu malo da igram danas...
Znaci ne govorim o ovom takmicenju, nisam bio tamo, sliku nikakvu ne vidjeh pa da cu je puskom traziti (sto mi je opet signal da se mozda nije ni imalo sta fotografisati) nego generalno o BB takmicenjima na ovim prostorima...