Za one koji ne znaju geografiju prvenstvo Vojvodine se organizuje samo za takmicare koji su registrovani za klubove ne teritoriji VOJVODINE. Drugo, 11ti mesec nije decembar vec NOVEMBAR. Trece, pored svih vasih saveza,podsaveza,federacija i revijalnih takmicenja dva najjaca i najbolje organizovana uvek idu na kraju kao slag na tortu a prvenstvo Vojvodine dodje kao jagoda na slag!!!!!! Ako mislite da se tako zaradjuju pare na organizaciji zasto onda ne organizujete i VI?
Sto se tice ulaznica veci deo toga je zavrsilo u vasim dzepovima. I pozivam sve prave sportiste koji vole ovaj sport da dodju na takmicenje!
Prvo da te pozdravim i pozelim ti dobrodoslicu na ovaj forum.Ti trba da budes ovde iz mnogo razloga, jer si velicina u ovom sportu.I jedini bilder od koga sam ja izgubio na ovim prostorima.Gane sto se bre ti opterecujes postovima.Ja sam izneo moju konstataciju i mnogo ljubi svoju.Mene organizacija znas i sam ne interesuje i nemam nista protiv toga cak sta vise treba orgnizovati.Ali sad niko nije u formi kraj godine prosla je sezona,a kad neko u takvom priodu organizuje takmicenje a zna sve to pritom kao isvi u ovom sportu.Onda me to navodi na razmisljanje da taj ne pravi to da bih poplarisao spor jer bas briga sto ce takmicenje da bude slabo posecenjno.Izgleda da je bitno ko ce pomoci oko organizacije i kolko ce ko biti dobar od svega toga.to je moje vidjenje stvari sto nemora da bude tako.Smo mi se ti ne nerviraj i uzivaj.Pozdav od
Igora.