Kemis, друже, знам да у војсци не цветају руже, све има своје мане и врлине, али некако ми је то привлачније и сигурније него да уписујем неки други факултет. 300г белог, 6 јаја и 250г пиринча је немогуће да једем данима када идем у школу. Зато што због школе немам времена да зарадим нешто, могуће је понекад викендом да поједем то, ето зими би мого сваки 3 дан, и лети сваки други зато што у тим периодима имам посао. Зато сам и отворио тему, видиш да су подељена мишљења, доста људи каже да престанем да се не вртим у месту, а погледај да их има и који кажу да наставим. Ја искрено кажем, волим теретану и одувек сам желео лепо да изгледам а и да стекнем неку основну снагу у теретани, такорећи да постанем још способнији. Али сам свестан да ако хоћеш да напредујеш мораш да тренираш пре свега, па после да тај тренинг покријеш исхраном како би мишић растао, и на крају да га одмориш спавањем. Видели сте моју исхрану, али такође сад знате да с времена на време могу да поједем оно што би иначе требало, па ме занима да ли је могуће напредовати на тај начин? bodi biber, веруј ми да је то погрешно, веруј ми. Они како је реко dragan vg могу сад да напредују, зато што уносе дневно довољно УХ и имају снаге за јаке тренинге, метаболизам им брзо прерађује храну тако да се тај вишак масти или шећера који су унели сад не примећује, али за неколико година све то има да се издеформише, као и сваком мушкарцу одма ће им нарасти стомак. Ако већ имају могућности требало би да мало више да се посвете здравом животу и квалитетној исхрани. Milos Zivanovic, свакако да нико није знао све од почетка, ти временом учиш да би тек после много времена могао за себе да кажеш да си искусан у овоме и да би могао и другом да уделиш прави савет. Плашим се искрено да ће та примања и посао о којима причаш ипак у мом случају доста потрајати, јел имам да извучем још једну целу годину у Тесли, па онда минимум 4 године факултета, још ако упаднем у ту вишепоменуту Војну Академију, сигурно нећу моћи да радим још један посао упоредно са Академијом, тако да бриге моје су велике. Edge, то што си навео је ствар која мене највише плаши, да је све регуларно не бих бринуо толико, физички сам већ сад способан да испуним 95% онога што захтевају, на математици би порадио и прошао лагано, али ја знам, као што се и на сваком факултету ради а не само овде, да ће много татиних синова заузети незаслужено моје место, иако су лошији од мене у сваком сегменту. Спремаћу се колико могу, достићи ћу максимум, а ако и тад не упаднем, искрено неће ми бити толико криво јер ћу знати да сам урадио све и да сам дао све од себе, макар ће ми савест бити чиста.