@ H2SO4
Sto se tice tebe ono Sum(p)orni je bila sala, ali vidim da sam pogodio zicu, posto u temi nisi napisao nista pametno, nego kenjas li kenjas. Dakle da se ne bih raspravljao dalje sa tobom, posto me to podseca na olimpijadu retardiranih, pobedio – ne pobedio i dalje si retardiran, ostavljam te da nastavis po svom.
Inace, da zanima me misljenje javnog mnjenja, ali ne iz tog razloga da bih se prekvalifikovao, posto sam u potpunosti zadovljan svojim poslom.
@ Alpha male
Znam da napravim razliku izmedju intervjua i glasanja (tj. ankete sa ponudjenim odgovorima). I znam koje su prednosti i mane obeju metoda ispitivanja, medjutim ono sto sam hteo da postignem jeste da ujedinim prednosti obe motode, dakle da sam postavio glasacko pitanje, ogranicio bih ponudjene odgovore samo na one koji bi meni pali na pamet (a tu se na primer ne bi nasao “autoritet”, koji je body pomenuo) tako da bih bio “u minusu” za neke stvari, medjutim pustiti “slobodan” intervju opet ne donosi neku prednost jer su podaci znatno tezi za obradu, ukoliko ih je uopste moguce obraditi.
@ Alpha male
U vezi mog posta, o treningu brzine i exp snage, ne vidim sta sam pogresio, u tekstu sam naglasio da je “sprint nizbrdo” trening brzine za sprintere (ili konkretnije jedan od metoda probijanja brzinske barijere, i povecanja brzine frekvencije pokreta).
Evo recenice na koju si imao zamerku, ne vidim sta je u njoj pogresno???
“Sto se tice treninga brzine za tebe kao borca, brzina se radi iskljucivo u olaksanim uslovima, (kod sprintera bi to na primer bio sprint nizbrdo)” – Dakle u recenici sam naglasio da se radi o brzini, I dao primer iz drugog sporta.
Pomozi mi molim te, i reci koji jos to moji postovi “nemaju puno veze sa zdravom pamecu”???
Pozdrav svima.