pa eto, ne bi slusao nekog kome ne verujes,sto nas vraca u krug!
Da mi profi kaze "crno je belo", bez da mogu da proverim boju, naravno da bih ga poslusao i probao crtati belom olovkom dok jednog dana ne bih shvati da me lozi..
ovo ode sada u bajku, jbg
a zasto bi ga poslusao? pa zbog autoriteta koji je stekao navodnom tom profi titulom. eto opet zakljucka kao sto rekoh, autoritet ne igra nikakvu ulogu, sem tog prvog stechenog laznog utiska drago mi je da se slazemo.
pa ako je covek ogroman,tj ima zavidne rezultate,zasto ga ne bi slusao..(u slucaju za bb)
jaok
-pa ako je to doktor, on je zavrsio medic. fakultet i jos ko zna kakve kurce. i ti ces sigurno svoje zdravlje/bolest da stavis njemu u ruke, bez razmisljanja.
-pa ako je on profesor, znaci da je on ucio godinama da bi mogao tebi da prenosi to sveto znanje. i to sto profa kaze je amin. tvoje je samo da to nabubas i cao.
E jes kurac!!!!!
e jbg, bila je fina tema o diplomama al' moderatori su je izbrisali, tu je sve fino bilo objasnjeno o titulama
nego da se vratimo na pitanje koje je Kobac postavio. e kad neko trpa u glavu odredjenu informaciju napr. kako se radi ta vjezba, kakav je taj suplement, ko je ubio kenedija itd. ako si ono bash glup il' naivan ti ces pa primis tu informaciju i memorises u potvrdnom obliku. a ako nisi ti ces da se zapitas, ooo a da li je ovo tachno sto ovaj sere? tj. ja bi ti savjetovo da krenes od toga da niko veze nema i da svi seru i laprdaju. e jes da je malo teze al metoda je 100% efikasna. to ti garantujem. znaci ti ces onda to pitanje(o vjezbi,suplementu itd.) da postavis opet nekom drugom. dat odgovor opet memorisi ali ne uzimaj kao tacan. i tako kod par ljudi/doktora/profesora/foruma/popova. e sad sve te odgovore na tvoje pitanje das "strucnom ziriju"(dobro bi doslo vise strucnih zirija) da se formira konacan ispravan i 100% tacan odgovor sa neoborivim chinjenicama na tvoje pitanje.