Iščitao sam veći deo 1,2,3 topica (stigao sam do 70 i neke strane, zaboleo me mozak
)
Ovako sam ja to zamislio:
-ponedeljak, utorak, sreda 50 UH (pirinac uz piletinu u PWMu), i oko 190gr belancevina, kardio ce biti bajs posle tegova, nekih 30minuta, ovim danima u teretanu cu ici oko 9, pre dorucka
-cetvrtak i petak ~130gr UHa, 150gr belancevina, kardio ce biti HIIT cim ustanem i progledam, sto je oko 8 ujutru, dorucak, a onda teretana i tegovi oko 11h
-subota i nedelja, ~270gr UHa i oko 100gr belancevina, bez kardia.
Naravno, obroci ce biti dobro rasporedjeni, gde cu UH sabijati neposredno posle treninga, u prvom delu dana, proteini rasporedjeni ravnomerno celog dana, najvise u PWMu, a poslednji obrok ce biti ella sa leshnicima.
-Sad, par meni bitnih pitanja. Da li je problem sto u kafu sipam malo mleka, oko 2 deci sve ukupno izadje na dnevnom nivou? Naravno, mogu i to da izbacim ako je problem, posto zelim da idem ALL OUT!
-Drugo, ovsene sam do sad mesao sa jogurtom od 0.5% masti, ako to ne valja, i ako je problem, kapiram da mogu da ih potopim u chaj?
-Trece, koliko je los kechap? Posto me chist pirinac ubije jako brzo, da li je problem da prospem kasiku kecapa preko i pomesam, cisto da malo razbije monotoniju?
-Cetvrto, koliko su dobri/losi oni riblji stapici u odnosu na piletinu? Mislio sam njih da ubacujem jednom nedeljno da odmene piletinu, malo radi promene, malo sto ih obozavam
-Da li sam dobro pohvatao koncept, ili pravim neke bitne greske? Naravno, mogu i bez ovog mleka, ribljih stapica, kecapa i jogurta, ako je lose.