Novembar 01, 2024, 05:28:22 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: MatthewEnvew
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc oko ishrane  (Pročitano 23474 puta)

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
Pomoc oko ishrane
« poslato: April 16, 2013, 09:39:47 posle podne »
Dakle razmisljao sam da krenem na ketogenu dijetu ako moze neko da mi kaze koliko ide  uh po kg,za proteine valjada 2g,nameravao sam da u ishranu ubacim whey,a kasnije i cuts pa ako moze neki predlog sta kako.
U teretanu idem ponedeljak-petak,vikend odmaram, skoro svaki dan radim kardio (trcanje ili hodanje ili dzak),ali nesto slabi rezultati tj kg ne idu dole

Van mreže necaa

• Član
  • *
Odg: Pomoc oko ishrane
« Odgovor #1 poslato: April 16, 2013, 09:48:36 posle podne »
Na ketogenoj dijeti ne unosis uh.... , samo na dane punjenja.

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #2 poslato: April 16, 2013, 09:50:00 posle podne »
ako moze pomoc kada su dani punjenja,ja citao i jelovnik je skoro svaki dan slican i ima uh

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #3 poslato: April 16, 2013, 09:59:38 posle podne »
Ako si video da u  jelovniku ima uh onda to nije keto.
Na ketogenoj dijeti,punjenje radis nakon odredjenog broja dana na 0 uh...
Ako imas poteskoce sa gubljenjem kilograma,najbolje bi bilo da ispises trenutnu ishranu,pa bi na osnovu toga mogli da ti kazemo sta valja,a sta ne...

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #4 poslato: April 16, 2013, 10:36:11 posle podne »
pa trenutna ishrana od prilike ovako,znam da ne valja pa pokusavam da je promenim
Dorucak piletina,pljeskavica u pogacici,
uzina voce
rucak meso,krompir ili pirinac,hleb
uzina neka cokoladica
vecera testenine ili jaja
uz to i koka kola.
e sad bih ja to hteo da promenim
dok nisam dosao na forum i procitao o ishrani, zamlacivao sam se sa nekim bezuspesnim dijetama a trenirao sam kao lud,a kilaza ista,sad sam shvatio da je ishrana kljuc uspeha
« Poslednja izmena: April 16, 2013, 10:47:37 posle podne matrixfdbc »

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #5 poslato: April 16, 2013, 10:54:07 posle podne »
Citat
dok nisam dosao na forum i procitao o ishrani
Ovakvu ishranu sigurno nisi procitao na forumu :)
Dobro procitaj podforumu o ishrani, pa se onda javi da ti komentarisemo jelovnik jer je ovaj koji su postavio katastrofa.
Evo ti primer gde su clanovi pisali primere svojih jelovnika, cisto da vidis kako bi to trebalo da izgleda:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,20283.0.html

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #6 poslato: April 16, 2013, 10:55:48 posle podne »
ne nisam procitao na forumu, nego tek treba da sastavim jelovnik to sam citao na forumu
jedno pitanje jel ima neka ishrana sa manje hrane ovo je stvarno premnogo da jedem npr.1kg krompira dnevno ili 0.5 kg mesa
« Poslednja izmena: April 16, 2013, 11:08:09 posle podne matrixfdbc »

Van mreže Milos Zivanovic

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
« Odgovor #7 poslato: April 17, 2013, 09:56:52 pre podne »
ima naravno, ne jede isto kolicinski neko ko ima 110kg i neko ko ima 80kg...  ;)

Ajde za pocetak daj jos malo podataka o sebi i mozes da pogledas temu 1,2,3 trbusnjaci... i prema njoj postavis neki jelovnik ovde...

Na rotaciji uh, imas dane sa manje i vise uh, i uzmes primer (ne moze niko da ti kaze koliko tebi treba tacno bez malo vise podataka) da ti je u dane kada unosis vise uh potrebno oko 150-200gr, to mozes da napravis i kombinovanjem namirnica, a da ne razmisljas u tom smeru 1kg krompira, ja to ne mogu, zajebi dijetu...

npr. 100gr ovsenih pahuljica ima 60ak gr uh, to uneses u jednom obroku a skoro si na pola dnevnog unosa (ovo ne znaci da treba svi uneti hidrati da ti budu iz ovsenih)...  :D

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #8 poslato: April 17, 2013, 10:00:27 pre podne »
Citat
jedno pitanje jel ima neka ishrana sa manje hrane ovo je stvarno premnogo da jedem npr.1kg krompira dnevno ili 0.5 kg mesa
Ja kada sam pocinjao nisam mogao pojesti 100 gr pirinca i 200 grama mesa, pa nakon 3 sata opet to isto...

Sada pojedem 250 gr mesa i 160 gr pirinca bez problema...

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #9 poslato: April 17, 2013, 02:27:45 posle podne »
ovako imam 100kg ,to znaci da bih ja trebao da pojedem 200g proteina dnevno,koliko uh treba da bude nesto ne mogu da nadjem,jel umesto mesa mogu da uzimam whey narvno ne za svaki obrok,da li ce mi pomoci neki sagorevac uz pravilnu ishranu i naravno trening
jel meso i piranc meriti pre kuvanja/przenja,jel sme da se koristi ulje za przenje,npr. ako za jedan obrok treba da se unese 100g uh jel moze npr. neka cokoladica nesto ili mora striktno pirinac ili nesto drugo.
« Poslednja izmena: April 17, 2013, 02:47:44 posle podne matrixfdbc »

Van mreže Mali_Marko

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: April 17, 2013, 03:30:11 posle podne »
Mozes whey umesto jednog obroka, ali bi ti bilo najbolje da ako imas neki kazein ili blend da pijes pred spavanje.
Sagorevac ostavi za kraj, kada ti bude tesko da skidas kilograme i onda ga ubaci. On ti je kao kec u rukavu.
Sve namirnice meris sirove.
Mozes ti uzeti cokoladicu, nije tebi nista zabranjeno ali ako ides vec na djetu treba da potpuno izbacis cokoladice, gazirane sokove, alkohol, lose masti i lose izvore ugljenih hidrata. Pirinac i krompir su ti najbolji izvor uh za ovaj sport.
Najbolje bi bilo kada bi ti sastavio neki plan ishrane, e onda bi ti mi rekli sta je pogresno i sta je dobro :)

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #11 poslato: April 17, 2013, 05:22:01 posle podne »
Realno,glupo je da uzimas whey umesto obroka,jer ce da protrci kroz telo.Eventualno mogu da se uzimaju neke dobre masti sa njim,kako bi ga usporile,ali opet to nije to.Zna se kada je on potreban-ujutru i posle treninga.
Ako imas kinte,uzmi blend,pa ga koristi u te svrhe,a whey ja licno ne bih uzimao ni u jednoj situaciji,osim ove dve-ujutru i kao pwm...

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #12 poslato: April 17, 2013, 06:29:47 posle podne »
sastavicu do sutra jelovnik pa cu da okacim da vidite jel valja, najvise zbog skole ne znam kako da uskladim jelovnik tj. ja cu da doruckujem rano oko 7,ali za 2 obrok ne znam sta da jedem u skoli.
 Jel je blend protein.

Van mreže kikibgd

• Lightweight Member
« Odgovor #13 poslato: April 17, 2013, 06:49:36 posle podne »
da blend je protein tj vise njih u jednom

ja ne znam sta je problem ustanes ranije spremis u kombi(vakum) posude klopu i jedes na odmoru izmedju casova.

Van mreže Beats by Dre

• Bantamweight Member
« Odgovor #14 poslato: April 17, 2013, 06:58:59 posle podne »
ionako bas dugo putujem pa mi to bila prevelika obaveza da nosim klopu od kuce,da li moze necim da se zameni npr. pistacima,bademima ili necim drugim.