Nije mi samo jasno dokle ce se pisati toliko o ishrani likovima kojima je kura solo metan, ilg gram i po galenike, odma pa u glavu, i to likovima koji zive od kevine i babine kujne, i stekaju srca ispod carapa u fioci da keva ne nadje. Takvim ljudima se ishrana zasniva na tome bude nekad mesa. Dosli ovde da cuju ono sta hoce da cuju, a ako ne cuju ovde cuce od nekog Dzona Doa, ‘‘eksperta za hemdzu‘‘. Koliko sam samo cuo saveta od takvih likova da ne nabrajam. Pre mesec dana ortak dobar me je pitao sto pljuju po forumima plvo srce, on ce da uzme da se ‘‘nagruva malo‘‘... a sve zato jer su mu likovi iz teretane rekli da je to to. likovi \vikend ratnici koji treniraju pred leto dva meseca da se kako kazu malo srede i svake godine ista prica kura deca\sustann koje ima daje lik koji je medecinski brat, nema veze sa bb-om...a ishrana se zasniva na hamburgeriji posle treninga..tako da prica o sredjenoj ishrani nema tu sta da trazi dok god vlada verovanje da gram magicnog ulja u bulji radi ceo posao...