Sory na nekoristenim zarezima i tackama : ) Sto se tice svega ovoga dobro je da sam se uopste nasilio i nasao volju da vezbam i da krenem ozbiljno u teretanu . Imam jaku zelju i to cu da uradim posto je iza mene period droge i svega sto ide zajedno s tim. To sam batalio i okrenuo sam se sebi konacno nikad nije kasno,e sad nisam ni pomisljao uopste da gutam nesto ovo ono i da batalim da se napucam jebe mi se za to, imam zelju ozbiljno ovim da se bavim i necu stajati ,a posle nekog vremena cilj mi je da krenem na mma zajedno s teretanom tako da nisam krenuo da se sprdam sa ovim .Sto se tice suplemenata zanima me da li mi je dovoljno sve ovo sto je pedja nabrojao znaci 20 dana vezbanja u teretani i krecem hemo rage bcaa,i whey taj protein{i koliko meseci da pijem whey i bcaa} ili mi treba jos nesto kad prestanem reci hemo rage da pijem posle 4 nedelje ili da li mi treba jos nesto na pocetku uz sve ovo posle 20 dana vezbanja mozda nesto za przenje masti sta ja znam nije sramota ne znati,a sto se tice cilja ne bih bah zeleo da se prepucam i napucam nesto posebno na moju visinu 193cm,95-100 kg je sasvim dovoljno i vrlo dostizno sa redovnim vezbanjem/ishranom/suplementima za 4-5 meseci , Eto svejedno hvala na brzim i iskrenim odgovorima obojici .