Zavrsio sam masu pre 3 nedelje sa 110kg i danas mi krenula 4 nedelja definicije.
Trenutna kilaza 106-7 (varira).
Visok 195cm
19 godina.
Krenuo sam sa rotacijama 250-150-0-250-125-50-100
Od proteina jedem: belo meso, tunjevinu, jaja i oslic (redje).
UGH: pirinac i krompir.
1: tunjevina (1 konzerva)
2: belo meso
Trening
3: jaja (10 belanaca)
4: belo meso
5: belo meso
6: belo meso
E sada kolicine mesa mi variraju u zavisnosti od finansija, belo meso izmedju 700-1000gr, pa to raspodelim u navedene obroke.
UGH unosim u prvi i posle treninga obrok.
Povrce unosim koliko mogu.
Kada sam na nuli pojedem malo oraha (oko saku).
Kada prodje ova nedelja mislio sam jos 2 nedelje da idem rotacije, ali da ubacim petkom 0 UGH, pa posle toga da idem na low carb.
I da napomenem da nekad nemam svih 6 obroka nego 4-5 pa moram bilo sta da unesem jer mi mnogo smeta kada sam gladan, haha, ozb. bas mi smeta, zeludac se izjeda, lose mi bude, pa jbg daj sta das.
Evo slika nekih:
Prve dve je blic osvetlio pa se ne vidi definicija to sto kao imam i ledja jos ne znam 100% da izbacim, ovo je nekih 70-80%, ali vezbam poziranje, uspeo sam sa skroz da izbacim ledja, ali sa peskirom, ne bitno kako
Ovo su slike od pre par nedelja, grudi sam malo popravio od tad, mislim nisu one slabe nego mi cela ruka(rame, ruka, podlatka) jaca od grudi.
Noge naravno radim, prate gornji deo tela kao i list, ali su dlakave pa se ne vide kako treba i ne bi da ih postavim dok ih ne osisam, a to ce biti za koju nedelju.
Ovo sam postavio cisto da cujem misljenja jer ja od ovoga ne mogu skuplje, najgore finansijsko stanje do sad jbg. Kad nadjem neki posao onda ce biti druga prica, do tad jbg. moram ovako.