Ne verujem da imam anemiju posto svake godine idem na detaljne lekarske preglede, posao to zahteva. Mada imam tu klasicnu anemicnu gradju, beo sam ko vampir, dugacki ekstremiteti.. tanki zglobovi..
Radim na vratilu, zgibovi su mi uvek prva vezba za ledja, za sve misicne grupe radim 4 serije po 4 vezbe. Ponekad biceps uradim 3.. i to cisto jer su mi sve iste, ne mogu da smislim 4 razlicite.. nekad radim ono 7-7-7 (ako neko to od vas radi.. do pola, od pola.. pa pun pokret, tad radim tri vezbe jer me ta zesce izmori)
Sta mi je cilj?
Pa posto sam svestan da bez ishrane ne mogu nesto da dobijem na izgledu, cilj mi je da napredujem u tezinama koliko mogu , cisto psiholoske prirode. Valjda znate i sami kako ubija u mozak kad treniras i dizes uvek isto. A naravno, kao i svi koji vezbaju, zeleo bih barem da doguram do 95kg na vagi. Ja tripujem da do toga vodi povecanje tezina koje podizem (jebem li ga ako to ne zvuci logicno)
Sad cu na odmor jos malo, i paradoksalno, posto nemam para ni za sta drugo, treniracu svaki dan.. pa mozda uzmem neki kreatin i protein (neki manji) ako se skrpim.. poceo sam de jedem dextrozu pre treninga, ali ne primecujem da ista pomaze (a sta moze i da pomaze kad kosta 100 dinara)