Kao prvo, nisam u teretani samo 3 meseca, vec sam trenirao kvalitetno zadnja 3 meseca i sada pauziram. Iskustvo sa teretanom mi je dosta isprekidano, ali nikada nisam uhvatio kontinuitet od 3 meseca, prilikom kojeg sam uocio zadovoljavajuci napredak.. Za koji se tako reci "brinem" da ce da izblijedi ako sada prestanem sa treningom na neko vreme, jer sam taman uhvatio maha i krenulo je kako treba.. I moja dilema je samo ta, kako ce mi reagovati steceni "misici" iliti "izgradjeni".. a mozda i nemam pravo da ih na ovom forumu nazovem "misicima" jos uvek.. bar sve dok se ne izgradim kao figure sa pojedinih avatara na ovom mestu. Ali nebitno to, zasita nisam hteo da izazovem komentare kakve sam dobio.. Gresku ipak prepisujem sebi, zbog valjda pogresno odabranih reci ili lose formulisanog pitanja.
Odgovor sam dobio od ljudi koji nisu komentarisali moje pitanje, vec na njega odgovorili i to mnogo cenim i zahvalan sam im. A ostalim "forum bodibilderima buntovnicima" bih samo porucio da malo smanje pritisak svojim genijalnim znanjem u ovom polju na ljude kojima ovo nije prioritet , te ce mozda izustiti kakvu nelogicnost.. Pa eto, ako moze samo da se to ne shvati fatalno, vec da se na konkretan nacin objasni u cemu je greska ili da se jednostavno suzdrze od komentara, sto je jos lakse, a ne ostavljati ironicne, provokativne i omalozavajuce komentare. Hvala..