i kolko ja znam pametno je solit s 12,5-25mg cijeli ciklus od 12tjedana jer se supresija desava vec nakon 4uzimanja
slabo znas
jer i na tarabi je pisalo da je perica jebao maricu-a nije
rekao ti je bukas
PRENADUVANA prica od GH i slicne ekipe da bi se vama klincima servirala sranja i da ne ulazim u neke druge detalje
a ti razmislis malo sta SEBI radi i sta ti FRENDOVI rade sami sebi jer niko od vas nema vise od 25-26 god a prasite se sa arsenalima za prof vezbace.
znam ja od kuda da pomoama u HR za tim jebackim dozama,samo nesto nisam bas siguran da je to tako i da vasi sv prvaci koriste takve stvari.
ono sto se mora priznati je da je HR otislo mnogo dalje u kvalitetu takmicara (pojedinaca) od SRB scene i to je hteo to neko da prizna ili ne-TACNO
ali...
nesto bas nisam siguran da oni koji vladaju HR bb secenom pisu po forumima,i iznose svoja znanja i tako ,pricaju frednovima u krugu sta i kako koriste a da za to ne traze lovu a
?
e bas mislim da tu i jeste problem za vas koji imate "frednove"
jer jedno vreme je vladalo i ovde
ako on izlgeda tako i kaze da koristi 750 mg necega,a ja sada uzimam 750 mg toga,to znaci da me on laze i da mnozim x 2 ili 3..
i tako
ali necu ja da tebi niti bilo kome pametujem...iskreno i da ne lajem..radite sta god hocete jer svi imate 18+ i neka vam je sa srecom
i jos jedno pitanje za tebe
kada si zadnji put ti bio off?
a ako se secsa tvojih postova od pre samo godinu dana
..ljepo kloni se ti i klena i t3... da nebi bilo gubitak menzisa,poremecaj stitne a moze bit i pizdarija sa srcem i druge stvari..
Pa ja više manje stalno 4-5ml u gluteus "šupak mi je već sito i rešeto" hahah u glutes na 1mjesto je apsorpcija 5ml u kvad 2ml rame 1ml drugo nije preporučljivo
pa ja sam danas napravio 230detlift imam 104kg nije ekstra kemija depo 500,bolda 300,deka 300...nisam abuser male doze ali ljepo sklepane.
Ovo mi je 7kura (i dalje se smatram pocetnikom..)
momak
to sto radis u bolnici kao medicinski brat ili nesto slicno,i to pricas sa frednovima o tome kako se oni razaraju pa valjda imate neki kolektivni skup i pricu i podrsku jedni drugima o tome -NE ZNACI NISTA
pre svega
ti sa ovolikom kolicnom hemije i svega sta si napisao bi trebalo da se VRHUNSKI TAKMICAR
znam,znam
takmicenje ti nije ambicija
ali opet sa druge strane sa ovim sto si napisao,poprilicno bi se ljudi trebalo da se okrecu za tobom kada hodas ulicom bilo da si u kratkim ili dugim rukavima
a ako to nije slucaj-onda ti sebe zapitaj neke stvari.
i jos jednu stvar
jos jednom ako i ukoliko budes vredjao-letis sa ovog foruma
? Evo prosto seljacki cu napisat da svi razumiju
jer ovde ima mnogo i
starijih i
obrazovanijih ljudi od tebe a tvoj roid rage ovde neces leciti tj na ovom forumu