1. Trenbolon koci stitnu zljezdu...tj smanjuje se kolicina tiroidnog hormona u tjelu... i kolko ja znam pametno je solit s 12,5-25mg cijeli ciklus od 12tjedana jer se supresija desava vec nakon 4uzimanja... pa sam iz tog razloga uzeo 50mcg 50dana po 50mcg... jer je tren sam po sebi jaki fatburner zbog svojeandrogenosti...svi znaju o cem pricam...
2. Di je problem? Sta se ne razumije u mojoj kuri? Evo prosto seljacki cu napisat da svi razumiju...mozda nisam smio ukomponirati u tekst..
Trenbolone (sterox 200mg/ml) 300mg 1-12tj (Ovo je bila opcija da idem na 500ali nema smisla...)
Testosteron (galenika 250mg/ml) 500mg 1-5tj // 750mg 5-14tj (zadnja 2tj na 250-500mg prebacit...)
T3 (x-lab 50mcg/tbl) 50mg 1-7tj (postepeno dizanje i spustanje)
Boldenone (BD 200mg/ml) 800mg 9-16 tj
Masteron Enthate ( sterox 200mg/ml) 1gr 10-16tjedna
Winstrol (BD 10mg/tab) 30mg 12-16 tj
zadnji 5tj kure ubacit hcg po potrebi i prije ako se jaja budu povlacila... i jos 30ak dana nakon zadnje pike uzimat aromasin (odma da nebi bilo napada zasto) uzimam ga zato jer je najbolji "ubojica" estrogena a radi po drukcijoj shemi od femare i opet razlicito od arimidexa... i to bi bio pct... (suplemente tipa bcaa,glutamin,whey,omega 3,silimarin,no bostera,test bostera i puno,puno sexa
ne racunam)
3. Ovo mi je 7kura (i dalje se smatram pocetnikom..) jedem pravilno.. dakle ujutro zobene 150-200g ovisi kakav dan slijedi jer i radim pa tempiram malo sa 2mjerice wheya, 4 ili 5obroka ovisi o vremenu kad mogu "strpat" u sebe (200g piletine i salata,povrce), prije treninga slozim whey s 4mjere proteina i pijem pod treningom lagano i uz to vodu naravno...na kraju treninga ostavljam u sutu popit 1/3 wheya... i zadnji obrok mi je masniji tipa oslic kuhani s 2jaja na teflonki ili 2tune u salamuri... ovisi kolko sam gladan tolko povecam broj jaja ali nikad ne prelazi 10... i tako tokom cijele dijete...
Nadam se da sad shvacate o cem govorim.. ispricavam se ako sam bio nejasan...al evo,,