Zbog obima posla morao sam da menjam teretanu...o novu teretanu (treniram tamo vec 3-4 meseci) sam se upoznao sa dobrim momcima, vrlo su fini i kulturni, mozda ih i poznajete, takmicari su, M.B i B.B se zovu...i naravno uvek ide prica o steroidima i to javno...i pre neki dan momci su se malo posvadjali oko Nolve...
Naime, momak je godinama koristio AAS, mada i nema neke rezultate i vise je fitnes momak i ima gyno...pa stalno place kao to mu smeta a ovi su mu rekli da nek popije kutiju dve nolve, to kao mozda moze ma mu pomogne i u isto vreme to je i testo buster i tu je doslo do konflikta da ovi takmicari su rekli ovo u vezi nolve, tacnije B.B, a neko trece lice sa trane upao u pricu da to je glupost, kao sto je i to glupost da ako neko je osetljiv na gyno onda da ne uzima npr dianabol+depo+deku nego samo deku+dianabol, a to i ja znam da u svaku kuru treba da bude i androgena...
Ja nisam ulazio u pricu nego hocu da znam istinu u tome...nemojte mislite nesto lose, ja nisam jos resio ni ishranu, kamoli da uzmem ove substance, dakle bez vredjanja molim, ako jednog dana se odlucim za AAS, ja cu javno postaviti pitanje sta i kako...
ALI, citam po netu, po stranim forumima gde kazu da nolva moze da s ekoristi kao testo buster, nasao sam tekst probacu da prevodim... edit: nasao sam, ali sam koristio google translate--
Dobro bodybuilding forum pojaviti samo jednom čovjeku koji pogoduje nolv protiv Clomid, a to je prilično velika rasprava izbije na brodu. To će se dogoditi prije ili kasnije sve steroide na brodu, što je dobro.Najpoznatiji steroidni guru čak Višemjesečna rasprava održana je oko 2003 još uvijek oko međunarodnim forumima. Gotovo "zapalio" U to vrijeme zbog toga ovim forumima. Baš kao što je i do brodu bodybuilding.hu neku temu stalno.
Isprva sam mislila da ću pisati o skraćenom članka, kao i svaki vješt (uglavnom ne-Mađarski gurui) pravila i slično mišljenje o ovoj temi, ali sam pronašao unaprijed napisan članak o tome, a to je upravo identično onome što sam napisao, a gotovo bilo je napisano savršeno, pa sada samo prevesti ovu poruku ovdje.
Ono što je napisao W. Llewellyn (anabolike 2000-2007, autor knjige) je prije nekoliko godina o tome? Nešto kao što je ovaj:
"Istina je da Nolvadex je svestran materijal i mnogi od nas ne zna, to je vrlo dobar anti-estrogen, ali manje ljudi su zainteresirani za nekretnine na vrlo dobar učinak na kolesterol (HDL - dobar), na žalost, to je samo nekoliko ljudi su zainteresirani; a ja ne želim čuti da većina bodybuilders da Nolvadex je odličan u vlastitu produkciju testosterona u programu. Clomidot samo želim da to učinite. Ja mogu samo nagađati, ali to će vjerojatno biti zasnovan samo na nekoliko malih nesporazuma u vezi rada dvaju lijekova.
Želio bih objasniti karakteristike tih dvaju agenata u ovom radu, i objasniti jasno korisnost nolvadex za izražavanje svrhu povećanja proizvodnje testosterona.
Vi stvarno ne mogu znati kako promijeniti umove bodybuilderi odvojenom dokaz Clomid i nolva. Sigurno neće razdvojiti. Clomid i nolvadex oba antiestrogenima i oboje pripadaju "trifeniletilének" skupine lijekova. Struktuálisan pripadaju zajedno, a posebno selektivni estrogenski receptorski modulator su klasificirani (SERM) u mješovitim agonista i antagonista svojstva. To znači da je u određenim tkivima blokiraju djelovanje estrogena kapacitet vezanja različitih receptora, dok je u drugima da djeluju kao estrogeni, aktivirane receptore.
U ljudi, kao što je anti-estrogen radova lijeka upotrebom negativne povratne ekrana hipotalamusznál estrogena i njihova sposobnost da se stimulira povećanu GnRH (gonadotropin otpuštajućim hormonom) izlučivanje. Kao rezultat toga, LH (luteinizirajući hormon) otpuštanje iz hipofize mirigynél time, što dakle povećava razinu testosterona u testisima rada. Oba lijekovi to učinili, ali iz nekog razloga bodybuilderi vjerujem da samo Clomid je jedini lijek koji stimulira testosterona. Što će oni naći malo istraživanja je da Nolvadex je ne samo dobar za istu svrhu, ali u stvari to bi trebao biti jedan od njih je preferirani lijek biti među bodybuilders.
Studije, koje je provedeno u 1970, Sveučilište u Gentu u Belgiji, dovoljno da bi jasno prednosti nolvadex, clomid preko povećanja razine testosterona.
U to, znanstvenici su proučavali efekte Nolvadex i Clomid na endokrini normalnim ljudima (interni izbor) profila, kao i onima koji su patili "Nizak broj spermija" bolest (oligospermija). Za naše potrebe ovdje očito, rezultati najvažnijih lijekova hormoni normalni ljudi sada.
Sasvim rasvijetliti ono rano dio studije pronašao. Nolvadex 20mg koristi za 10 dana i razine testosterona u serumu u odnosu na osnovni 142%, što je u 150 mg dnevno Clomid općenito slični rezultati. (testosterona povećati malo, ali nije bio značajno viši od Clomidnál 150mg.) Ali moram se sjetiti nečega: Činjenica da je taj učinak bio 3p 50mg Clomidé. Clomid i Nolvadex tablete obično ista cijena i zbog toga ćete vidjeti da je cijena / natjecanja učinkovitost snažno naginje prema Nolvadex.
Hipofiza osjetljivost na GnRH.
No, još zanimljivije što se događa. Istraživači su također učinili GnRH test stimulacije prije i poslije tretmana s Nolvadex i Clomid na različitim pozicijama, a dva lijeka proizvedena vrlo različite rezultate. Ti testovi uključeni GnRH 100mcg infúziózását u ispitanih bolesnika, kako bi se mjerenje proizvodnje hipofize LH kao reakcija na to.
Ovaj test može se usredotočiti bio je utvrditi osjetljivost hipofize u gonadotropin releasing hormon.Osjetljiviji hipofiza, više LH izbor.Test je pokazao 10 dana nakon tretiranja Nolvadex koji hipofize osjetljivost GnRH blago povećana u odnosu na stanje prije obrade. Nasuprot, Clomid 150 mg, 10 dana nakon davanja hipofize osjetljivosti GnRH smanjena kontinuirano (više izbor LH izrađen prije tretmana s Clomid!).
Kao što je ova studija napredovala do 6. tjedna, glina je hipofiza osjetljivost na GnRH jelentpsen viša nego prije ili dan 10 razina liječenja. U ovom trenutku, ista doza od 20 mg, i dalje povisio razine LH i testosterona u prosjeku 183% i 172% u odnosu na osnovnu razinu, ponovno se mjerljivo veća nego što je uočena za 10 dana povećava. Clomid dan liječenja 10, međutim, je izraz učinka GnRH neosjetljiv dijela hipofize, a uočeno je nakon dugotrajnog korištenja usluge Nolvadex samo osjetljivosti ovog hormona hipofize. To ne znači da Clomid neće povećati razinu testosterona kada se koristi za 6 tjedana. U svakom slučaju, suprotno je istinito. No, treba napomenuti da su koristi od nolvadex ovdje.
Hvala unapred.