pozdrav
redom
Na ovom forumu sam dobio odlicne savete koji su mi pomogli da eto korigujem ishranu i izgubim naime oko 10-12kg.
steta sto nisi nastavio da citas jer bi u toliko sigurno procitao da ovo sto radis sada tj reuzltat koji si postigao je product reakcije tvog tela,da posle izjedanja gomile smeca,junka itd itd td si uveo koliko toliko "normalan" rezim ishrane,ali koji sada gubi ama bas svaki smisao jer:
2.500ml jogurta
3.Svinjetina najčesce za rucak tj snicla sa vrlo malo masti sa graskom,pasuljom,boranijom
4.Pileći batak i pirinač
5.Obično pojedem solju suklijasa posto ne jedem secere niti slatkise.
6.Pileci batak i krompir ili pirinac posle treninga
SVINJETINA je MASNA i ne postoji svinja sa VRLO MALO MASTI vec je svaka jako,jako masna
Pasulj,grsak i boranij,a ako je spremana na "domacinski" to je ono..
Pileci batak je vrlo nekvaltiteno meso jer pod reci PILETINA ne znaci da se jede svaki deo tj ne u nasoj prici
Sutilijas-nadam se da znas koliko je to BEZVREDNIH KALORIJA na jednom mestu..
i ono sto je najbitnije
da li je moguce da istovremeno gubim masne naslage i da nabacujem misicnu masu ?
to su dva razlicita procesa i sigurno da ovo nije moguce raditi tj biti u deficitu i sufictu u isto vreme
e sad
ti ukoliko nastavis da se hranis ovako kako si naveo-sigurno ce doci,a ako nije doslo do zasicenja tvog metabolzima,i licno bi mi bilo sasvim logicno da krenes da dobijas kg
samo,moras da prihvatis da to sigurno nisu kvalitetni kg