Evo mene opet nakon 20ak dana. Radio sam u medjuvremenu na regulisanju ishane i edukaciji šta i kad se sme jesti, šta izbegavati, šta se može kombinovati itd.
Ujutro jedem najčešće ovsene sa vodom, cimetom i dodam steviu (probao sam još i ječmene,raž,pšenicu) uz to dodam neko belance, druga komb je tunjevina sa ellom ili jogurtom sa 0% masti. Ne mogu da osmislim slani ovseni obrok, može neka ideja? Kad uzmem 50g ovsenih i 3 belankka, to me kratko drži, da pojačam ovsene ili nešto da menjam drugo u tom obroku?
Ručak belo pileće svaki dan, nekad uzmem svinjski file, uz to neka salata i ella/nemasni jogurt (najčešće zamutim ellu i jogurt zajedno jer je ella suva za gutanje inače). U danima kad imam trening ponekad pre treninga uzmem testeninu samo sa paradajz sosom. Ako mi tunjevina zapadne za ručak dodam 70-80g riže ali ta riža me muči...bez ičega je skroz bljutava, tuna mi dodje ko poslastica uz rižu. Šta da joj dodam da dobije neki ukus (probao sa paradajz sosom ali isto gadno)...
Večera skoro uvek ista, ella i ako imam neku salatu uz to, dodam bademe 15kom recimo.
Hleb jedem neki što sam našao u zdravoj hrani, ima raženi i ječmeni, samo brašno, voda i so, bez kvasca i bilo čega drugog, izgleda mnogo mali hleb ali ima 500g, to mi traje 3-4 dana, nekako je vlažnjikav i težak ali ukus nije loš. Slatkiši jako retko, skoro 0. Sokovi izbačeni, ponekad cola zero, samo voda i kafa sa steviom. To je to otprilike...
Sedeći korak će biti ubacivanje wheya uveče jer počinjem kružni trening sa tegovima, idem nekih 2 meseca tako dok ne ojačam celo telo pa da pojačam opterećenje. I dalje idem na tbw, sad dodajem taj kružni.
Dok sam samo išao na tbw efekat na kg nije postojao, od pre 3 nedelje kad sam krenuo sa ishranom po gore opisanom krenuli i rezultati. Sa početnih 106 kg došao na 102-103, jedna rupa manje na kaišu i generalno bolji osećaj...nekako dobro kad primetiš da muka ima efekta
Bez korigovanja ishrane džaba sve ostalo, kg neće mrdnuti!