Njemu ne treba kreatin (monohidrat) iz razloga sto je njegov cilj da skida salo. To je njegov slucaj.
A POCETNICI mogu uzimati kreatin!
Naravno da mogu, a da im je potreban i da ce od toga nesto vise izvuci U SAMOM POCETKU gde je cilj spustiti masti i koliko toliko povecati misicnu mastu i usto vreme - mislim da nece.
OFF i P.S ja ne navlacim vodu sa monohidratom, barem ja to na sebi ne primecujem. Uzimam 5g bez skidanja i kada sam i u cut-u i na jednoj cifri %BF i dalje ga uzimam i opet sam pri izrezanim trbusnjacima i venama. Tako da za mene to generalizovanje ne vazi. Kreatin svejedno ne sprecava masti/salo da se tope i ne vidim uopste razlog da postoji neko pravilo da ga rekreativci ne uzimaju na cut-u.
vidi
ja cu stvarno morati da krenem da brisem tvoje komentare iz razloga sto pricas tj poceo si da pises da ne kazem STA!!
tebi kreatin naravno da NE MPOMAZE S OBZIROM koliko si se izviljvao na svom telu i naravno da nema veze sa salom ali tebi cak nemoze ni vodu da zadrzi tj za tebe i u tvojima isteima treninga je BEZNACAJAN iz gore navedenog razloga
URNISES sebe i svoje telo i logicno je da na tebe NE REAGUJE a bilo bi bez logike da i jeste drugacije
zato molim te..
nemoj da dajes savete a na osnovu TEBE jer ti nisi reper za ove stvari a POGTOVO NE ZA POCETNIKE a pogtovo ne u ovom slucaju tj kod slucaja ovoga momka
i da
KREATIN CE I TE KAKO DA POMOGNE POCETNICIMA
SIGURNO VISE NEGO PLAVA SRCA
a to sto si ti isao pogresinim putem pa smatras da ti nije od pomoci-jbg,to je vec tvoj problem