PROBLEM jeste u tome sto sam preterala sa treninzima,tipa 5x nedeljno,plus sam konstantno vezbala noge,svaki trening. Imam problem sa unutrasnjim delom butina,tu imam sala,i to sam najvise i htela da skinem,a nisam uspela,da napomenem,jos ga tu imam. Znam da je malo verovatno,ali meni se noga dosta uvecala
evo ovako,sto se tice treninga
prvo 30 min na traci,10 minuta brzog hoda sa usponom 12,pa 20 min trcanja,li umerenog(bez uspna),nista prebrzo,zatim noge(jedan dan vezbe za listove,drugi dan za kvadriceps) na onim masinama sa opterecenjem,nikako da naucim kako se zovu
zatim cucnjevi sa sipkom(bez tegova,samo sipka) pa iskorak sa tegovima od 3k. Trening uvek zavrsavam sa biciklom,20 minuta. E sad, tu ubacujem zavisi kako koji dan trbusnjake, triceps, vezbe za struk,ali posto se radi iskljucivo o problemu sa kvadricepsom,da ne sirim
Napomenucu takodje da sam ishranu dovela u red, imam rasporedjenih 5,6 obroka, ne pijem alkohol,sokove,ne unosim slatkise, pijem dosta vode. Stvarno bih volela da me posavetujete,prigvatam kritike i sve,samo da ovo promenim,jer mi se nikako ne svidja,ne zelim da me neko shvati pogresno, nemam nista protiv devojaka koje vole da tako kazem "jace'' noge,ali to jednostavno nije po mom ukusu