Pozdrav pre svega. Imam 21 godinu,184,79.. Sa treningom nemam problema,muci me ishrana.. Sredio sam je toliko koliko mogu... jedem samo kvalitetno,ali ne jedem u kolicinama u kojim sam ja zamisljao da cu jesti.. Recimo nema sanse da pojedem 6 jaja i 150 grama ovsenih za dorucak.. Do danas sam samo jeo 6 jaja i neku salatu ujutru,i evo danas,da malo probijem sam ubacio i ovsene posle jaja.Jutros sam pokusao 4 jaja i 100 grama ovsenih i borba drugovi
takodje mi je problem obrok posle treninga. Uglavnom posle treninga popijem PWM ( whey,monohidrat,omega 3,c vitamin) pojedem bananu i saku oraha,badema i lesnika izmesano.. I onda me verovatno to pretrpa i zasiti me na sat ipo,tako da sat ipo posle teretane ne mogu usta da otvorim. Ne verujem da to bas treba tako. Cvrst mi obrok treba posle teretane,zar ne? Ne znam u cemu je problem,pored omega 3 i vitamina C pijem i oligovit,za apetit,nasa domaca farmacija
Imam apetita,ali jednostavno to nije to. Trudim se bukvalno do mucnine da jedem,ali dzaba.. Taman jedno jutro pojedem 6 jaja,i evo.. posle 4 dana,jedva 3 i par zalogaja ovsenih sa mlekom. Treniram rekreativno,da bi nabacio koju kilu i da bi izgledao lepo. BB kao sport me ne zanima,tako da ne mislite da sam toliko istripovan sto se tice svega ovoga.. Ja trazim samo jos 5,6 kila i to je to,ali necu da mi sve bude mast,bas zbog toga i treniram i jedem to sto se preporucuje za misicnu masu. Mesec dana se vec borim sa ovom ishranom,pirinac ce proklijati iz mene
ali eto trudim se i necu odustati. Svaki savet je dobrodosao:) Konkretno moj problem je u kolicini hrane koje jedem. Mislim sa ovom mojom kilazom je ne normalno da ne mogu da pojedem bar 5 belanceta za dorucak i 100 grama ovsenih. Ps: kad sam krenuo sam imao 72 kile,i stvarno sam jako brzo napredovao do 80. Izvinjavam se sto sam malo udavio,cesto pratim vas forum i mislim da bi bas vi mogli da mi pomognete. Sve najbolje i pozdrav !