Pozdrav ljudi, evo nakon dosta citanja da i ja otvorim temu za ishranu... Imam 18 god, 178 visok, 79 kg, oko 7 meseci idem u teretanu ali bi se tek za zadnja dva moglo reci da su ishrana i trening sredjeni, ono pre je moglo bi se reci bilo postepeno izbacivanje hleba, slatkisa i ostalog junka, i smanjivanje mlecnih proizvoda.... Naravno posto sam bio pocetnik imao sam rezultata(od 70kg sam krenuo), ali pravi napredak je krenuo kad sam krenuo ovako da se hranim, pa mi vi recite da li valja:
Obrok 1: 100 gr ovsenih + 6/7 belanca, 3 zumanca (whey kad nemam vremena da kuvam)
Obrok2: Pirinac 100g+150g belog
obrok3:pirinac 100g+150g belog
Obrok4: 100gr ovsenih 100-150gr belog
Obrok5: Pola Elle, kasika maslinovog
PWM: Whey+dekstroza
+kostunjavo voce malo u toku dana
Ovo gore je otprilike kako izgleda prosecan dan, ali nije uvek takav, stavise mnogo varira u zavisnosti od vremena i toga koliko je pile
Nekad ubacim krompir, nekad ceo dan jedem ovsene, nekad pirinac ali pazim da bude konstantan unos UH 250-300g, otprilike, nemam vremena svaki dan sve u gram da brojim...
E sad, verovatno zbog prvobitne ishrane, a i cinjenice da nisam bio skroz 'cist' kad sam krenuo, osecam polako da imam mali visak sala koji mi smeta.... Znaci ne previse, par kg je u pitanju, ne zelim da idem na neku ubitacnu definiciju jer masu za to nisam postigao, a i to ocekujam za par godina tek
Ali farmerke kazu da je dosta
Mada niko oko mene ne primecuje da sam se ugojio uopste, ipak valjda je bitno kako se ja osecam, pa sam npr mislio da se bacim na neke rotacije mesec dana+low cardio na prazan stomak... To sam mislio za mesec dana da radim ali sada sam nesto gadno posekao ruku tako da desetak dana necu moci teg da uzmem u ruke pa sam mislio da krenem sad...
Sta vi mislite, da li je uredu ovaj prvobitni plan ishrane, i da li ima raditi ovo sto sam gore napisao?