, 100-150 grama krompira,salata, 3. obrok 250 grama oslica(ili pileceg belog), salata,4. obrok 250 grama oslica ,salata.Posle treninga merica i po do dve wheya i jos jednom u toku dana jedna merica whey-a.U kuru sam usao prazan, dnevno unosim 30-50 grama ugljenih hidrata, znaci glikogenski depoi su prazni 10 dana pre kure i ti tvrdis da je ovo sto sam izjavio nemoguce?
Citat, 100-150 grama krompira,salata, 3. obrok 250 grama oslica(ili pileceg belog), salata,4. obrok 250 grama oslica ,salata.Posle treninga merica i po do dve wheya i jos jednom u toku dana jedna merica whey-a.U kuru sam usao prazan, dnevno unosim 30-50 grama ugljenih hidrata, znaci glikogenski depoi su prazni 10 dana pre kure i ti tvrdis da je ovo sto sam izjavio nemoguce?kakve veze sve ovo ima sa tim sto si ti rekaoi kakve veze propionat ima sa smanjivnjem bf od 1%to da nisi korostio nista i da ne koristis nista mozes da uradis sa pametnom ishranom,bla bla bla bla..
Citat: Pedja_Petrovic Jul 06, 2013, 07:22:18 pre podneCitat, 100-150 grama krompira,salata, 3. obrok 250 grama oslica(ili pileceg belog), salata,4. obrok 250 grama oslica ,salata.Posle treninga merica i po do dve wheya i jos jednom u toku dana jedna merica whey-a.U kuru sam usao prazan, dnevno unosim 30-50 grama ugljenih hidrata, znaci glikogenski depoi su prazni 10 dana pre kure i ti tvrdis da je ovo sto sam izjavio nemoguce?kakve veze sve ovo ima sa tim sto si ti rekaoi kakve veze propionat ima sa smanjivnjem bf od 1%to da nisi korostio nista i da ne koristis nista mozes da uradis sa pametnom ishranom,bla bla bla bla..Pa da zasto koristiti hemiju kada ne mora..zato si se i ti spremao za takmicenja natural, jel da?
A cekaj, ti MORAS da odradis kuru?
Krenuo sam sa propionatom, proslo je 7 dana, smanjio sam body fat a kilaza polako raste, prezadovoljan sam..Idem 300 mg nedeljno, planiram 6 nedelja, mozda produzim na 8.Da ubacim klen posledjnih kad zadjem u jednocfireni body fat?Kad zavrsim kuru ,planiram pauzu 4 nedelje, pa ponovo bockanje, priprema za takmicenje.Iz tog razloga necu da krecem sa vinsom.