pozdrav svima!zovem se stefan i treba mi mala pomoc oko ishrane tj odgovor da li je dovoljno dobra ili pak losa?!planiram da skinem nekih 5-10 kg,a da dobijem nesto malo "misica" (kao i svi
) imam 100kg a visok sam 191cm.imao sam i mnogo vise kg ali sam uspeo da skinem na vreme
kupio sam animal cuts i protein animal whey hydro.
pre par dana sam poceo ovako da se hranim:
7:30 ustajanje popijem animal cuts u 8 teretana.trening mi traje nekih 50-60 min tegovi i posle radim kardio gledam da istrcim minimum 3-4 km i da to ne bude manje od 20 min. izmedju pola 10 i 10 zavrsavam trening i popijem taj protein.
dorucak 10:30 3 pune supene kasike musli-a (tropic) i 2,5 dcl vocnog soka npr nektar narandza 100% ili jabuka , breskva....
rucak 13:00-13:30 supa(pretezno) 200gr pileceg belog ili neka riba,a to pretezno bude oslic ili filet soma 1 kiflica (integralna sa nekim semenkama),salata.
uzina 15:00-15:30 konzerva tunjevine 1 tost hleb integralni 2,5 dcl ella jogurta,salata.
vecera 18:00 150 gr ella sira i nekad pomesam sa malo ljute paprike bez hleba,bez salate,....
znaci ovo mi je svakodnevna ishrana samo salate menjam
sa AC-om popijem sigurno 3-4 dcl vode protein pravim sa 250-300dcl vode i u toku dana popijem jos minimum 5l vode.
sto se tice tertane pon. grudi pa trcanje uto.ledja pa trcanje sre.nikakav trening samo 2 x po 15 min sauna. cet. ramena pa trcanje pet. biceps i triceps pa trcanje sub. noge bez trcanja ili bicikla. ned. neka duza setnja.
radim po minimum 4 vezbe za grudi,ledja,ramena,.... po 5 serija(minimum 12 ponavljanja,a idem i na vise) + 6ta lagano zagrevanje mala tezina ali skoro max ponavljanja.
zab. sam da kazem da u teretanu idem nekih god dana ali nisam pazio sta jedem samo sam trenirao, a jeo bukvalno sve, a ovo sve pre toga sto sam isao je bilo cisto da se kaze da nesto treniram.sada sam malo bolje shvatio i videcemo ima li nekog napredtka.
hvaka vam unapred za odgovor. mislim da sam na dobrom mestu napravio temu ako nisam delete jbg :/ (znam i da sam dosadan kao i svi koji samo dodju i naprave topic i cekaju odg.jesam citao dosta toga ali morao sam da vas pitam kako i sta jbg)pozz