Ovako, posto mi je najbliza teretana udaljena nekih 5km i da je pocelo da me ubija u pojam voznja busem, i gubljenje vremena, resih da napravim kuci sve sto mi je potrebno. Svaka pomoc, predlog i sugestija je dobrodosla, tj zbog toga sam i napravio temu
Neke stvari cu pokupiti sa:
How to Use an Incline Squat Rack : Lifting & Fitnessplaniram ovako sa zadnje strane izbusiti rupe, i prekopirati ovaj sigurnosni granicnik, foru na kojoj radi, u planu mi je da bude nekih 40-50cm a kao drzace za tegove napravim isto takve, na tu foru, ali od po 10cm, rupe izbusiti celom duzinom i stelovanje visine ce biti maciji kasalj. A za zgibove podignem sipku skroz gore i eto vratila. Ovo je moj neki plan kako ce to izgledati (bez granicnika i drzaca, nisam nacrtao)
+ da napravim jednu univerzalnu klupu, 3 u 1 (ravnu, kosu, kontra kosu), kupim sipku i nekih 100kg tegova, 2 male sipke za bucice i to je to. U planu je takodje i lat masina (kucne izrade sa obicnim tegovima) i skotova klupa sa sutem napred i nazad, ali reci o tome u nekoj drugoj temi, planovi i skice jos u izradi.