Pozdrav svima , poshto je prirodno da svi misle da su najpametniji pogotovu kad je rech o zdravlju , ja sam odluchio da se posavetujem sa internetom ... i posle mesec dana chitanja foruma odluchio sam da se uchlanim i pitam po neshto ... a sad da ne bih spamovao najpametnije da otvorim svoju temu pa da objasnim kako je sve pochelo .
Prvo moja ishrana do januara 2013 je izgledala ovako
9h: mleko 500gr plazma 150gr
11h-15h : chips, mars i kokakola 1L (ili pekara 300gr + jogurt 0.5L)
17h : potaz od povrca , kuvano meso , povrce na pari , salata (jedini normalan obrok hvala ti mama)
18-20h: kokakola 1L , jaffa keks 150gr
24-01h : pizza parche ili dva kod bucka sa pilecom i kokakola 0.5L
ovo je manje vishe ishrana moja u zadnjih 10 godina , manje vishe jer ne rachunam slave i rodjendane i naumishne dogadjaje kad se pojede vishe
- i 3 puta nedeljno kardio 90minuta
e sada ono shto bash i nije popularno , slike , prva je januar 2012 a druga avgust 2012 kilaza slichna 97KG 184cm visina ... i do januara 2013 sam dogurao na 100kg i obim struka 105cm jer sam imao povredu zgloba i nisam trenirao 3 meseca
i onda sam odluchio da smrsham , nisam opsednut niti zelim da imam telo za takmichenje samo ocu da se oslobodim sala , chak nemam neku zelju ni da dodam josh mishica jer snage imam koliko mi je potrebno i za posao i za trening , sa manjom kilazom cu samo biti brzi i izdrzljiviji ...
i onda sam preshao na ishranu :
9h musli 90gr 250ml 1,6% mleka
11h bonzita ili 50gr indijskog oraha ili slichno
14h ruchak , zima bila pa najvishe je bilo brokolija i prokelja , salata , kupusi itd i meso uvek 150gr
18h dve pomorandze ili jogurt 1% 250-300gr
22h jogurt ukoliko ga nisam pio popodne i neko meso (ili chorba od povrca bez mesa i neshto sa malo proteina za posle treninga za mishice )
nema kokakole , chokolada 17gr u dva dana shta cu kad volim , sok jednom nedeljno kad mi neveruju da cu vodu a u gostima sam
u ovoj fazi sa 4-5 treninga nedeljno posle 4 nedelje sam skinuo 5kila
nastavljam u istom fazonu ali sam dodao L-karnitin koji me ostavlja bez daha posle 75 minuta treninga i posle 3 treninga se odluchujem da batalim L-karnitim pred trening nego ga pijem 60-90minuta posle obroka ...
i to sam popio mada mislim da je effekat slab tablete od 500mg ...
U medjuvremenu sam shvatio da mi uopshte ne smeta zivot bez kokakole i slatkisha , i krenuo sam dodatno da se informishem i shvatim da greshim ... i da ne unosim dovoljno proteina ali isto tako da mi je konfuzno da sve prerachunavam ... jer imam myfitnespal na telefonu koji mi broji kalorije jer sam mislio da je to dovoljno da se drzim 1500-1800 dnevno ... ali nisam bio u pravu , fale proteini ...
sada izgledam ovako 91.4Kg i obim struka 94cm
e sad plan mi je da sredim josh ishranu , ali toliko informacija da ni sam ne znam odakle da krenem ... shvatio sam da je najbolja rotacija UH i da fali proteina ... sad treba biti pametan i napraviti dobar plan po kome jesti ...
danas sam ubacio uzinu curetina 50gr i dva kuvana jaja i za ruchak sam ubacio 150gr mesa vishe , popodne mi je kritichno , ali posle treninga cu da zunem ela jedno 300grama u blenderu sa malo cimeta i kakao praha
e sad dobio sam or ribe Meltdown i preporuku od forumasha jedna ujutru na prazan stomak , i jednu pre treninga ... ali necu pocheti da ga pijem dok ne sredim ishranu josh malo jer nema poente jesti suplemente i shecer realno ..
e sad hvala svima koji ce mi pomoci u objashnjenjima i pojasniti shta i kako i naravno onima koji imaju u glavi vec neke obroke da mi nabacaju jer se sludeh sa ciframa skroz ...
p.s. nadam se da nisam udavio