Novembar 01, 2024, 07:22:57 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Pomoc  (Pročitano 5698 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Pomoc
« Odgovor #15 poslato: Mart 05, 2013, 08:17:49 posle podne »
hahaha
pa tada sam vec bio way out-na korak od kucnih vrata
inace
ustajanje oko 04:45 svaki dan

Van mreže Boban -ban

• Middleweight Member
« Odgovor #16 poslato: Mart 05, 2013, 09:06:25 posle podne »
Valja ovaj ?

https://www.proteini.si/en/protein-casein/dymatize-elite-casein-909g/

kalcujum kazeinat!

PROCITAJ malo sta smo pisali o tome

Peđa, htio sam da pitam baš u vezi ovoga. Znam da kalcijum kazienat je otpad od miclearnog i da ima tendencije dužeg  zadržavanja u stomaku (truljenje). Kao i to da u nekim slučajevima prevelike konuzimacije može da bude i toksičan itd.. Međutim, ja imam osjetiljiv stomak, baš osjetljiv. Koristio sam baš ovaj proizvod za koji je momak pitao i nijesam imao baš nikakvih problema, naprotiv, imao sam sasvim solidno iskustvo sa njim.

Sad po tebi, proizvodi koji sadrže ove supstance ne treba uopšte konzumirati?? Koja je onda svrha proizvodnje istih? Jer koliko vidim na cijenu su i te kako i proizvode se i dan danas.
..okrenuo bih svijet, ali, znam da je i sa druge strane isto sranje..

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Mart 06, 2013, 06:01:15 pre podne »
vidi bobane
to sto tebi ODGOVARA ne znaci da je DOBRO
mislim
nisi ti jedinica za odredcjnivanje kvaliteta necega tipa 1 boban  ;D
salim se
mislim
kavve veze ima to sto ti kazes da imas osetljiv stomak i da ti odgvara kalc kazinet?
jer tomenja nesto na polju toga sto mnogi imaju problem obratno,varanje,gasoi,trubljenje ( tome toxicno-NE BIH)?
ne rauzmem poentu

Citat
Koja je onda svrha proizvodnje istih?

a ovo pitanje tek ne rauzmem

pa koja je svrha porizvodnje 50% prozvioda koji su nista do uzimanje para i to POGTOVO velikih brendova koji su plattili milion usa doll marekting pa se mora vratiti nekako?
mislim,jbg
dugo si na forumu imislim da bi trebalo ovo odavno da znas

Van mreže Boban -ban

• Middleweight Member
« Odgovor #18 poslato: Mart 06, 2013, 08:59:18 pre podne »
vidi bobane
to sto tebi ODGOVARA ne znaci da je DOBRO
mislim
nisi ti jedinica za odredcjnivanje kvaliteta necega tipa 1 boban  ;D

Evo, mogu reći da znam još njih barem 5-6 koji su ga koristili i koji i dan danas koriste ovaj tip kazeina i nemaju problem.. Ali, dobro, to je samo nas 5-6 :D

Citat
kavve veze ima to sto ti kazes da imas osetljiv stomak i da ti odgvara kalc kazinet?
jer tomenja nesto na polju toga sto mnogi imaju problem obratno,varanje,gasoi,trubljenje ( tome toxicno-NE BIH)?
ne rauzmem poentu

Sve ove simptome koje si nabroja ja npr nemam pri korišćenju ovog proizvoda, a zna npr da mi se desi od nekog koncentrata, zato sam i rekao da imam osjetljiv stomak, organe za varenje itd...  Ali, dobro, opet sam to samo ja. :D

Citat
Koja je onda svrha proizvodnje istih?

Citat
a ovo pitanje tek ne rauzmem[/b]

pa koja je svrha porizvodnje 50% prozvioda koji su nista do uzimanje para i to POGTOVO velikih brendova koji su plattili milion usa doll marekting pa se mora vratiti nekako?
mislim,jbg
dugo si na forumu imislim da bi trebalo ovo odavno da znas

Slažem se. Jedino što mi ne ulazi u glavi su sajtovi na kojima ovi prozivodi imaju debeo rejting. Ocijenjen od strane desetine njih, stotine pa i na hiljde korisnika na nekim sajtovima. To stvara malo konfuziju u cijeloj ovoj priči. Ali, naravno, ja ću izbjegavati navedeni proizvod jer sigurno imaš više iskustva nego ja, kako sam po sebi tako i sa ljudima. Opet, dođe mi cijena na  isto, ako ne čak i jeftiniji neki micelarni kazein. Samo mi je trebalo malo pojašnjenje koje sam naravno i dobio. :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #19 poslato: Mart 06, 2013, 11:10:02 pre podne »
mnoge stvari postalvjas naopako a da sam sebe zatvaras u stvari..

Citat
Evo, mogu reći da znam još njih barem 5-6 koji su ga koristili i koji i dan danas koriste ovaj tip kazeina i nemaju problem

ja nisam rekao da SVI moraju da imaju problem,ali sam si rekao da je to vas 5-6 sto znaci da Vas toliko ima u cg jer dole NEMA micelara na zalost ali ce ga uskoro biti kod MIlacica pa ce te osetiti razliku.
Ali da se vratim na vas 5-6.Da u cg i verovanto jos 5-6 hilj koji nemaju nikakav problem.
samo sto to ne menja cinjnicu onoga sto je doneseno na osnovnu iskustva 500 -600 hilj i vise i ne menja cinjenicu o tome sto takav sirovnski sastav radi.jer to nisam izmslio JA vec je to FAKAT koji je zasnoavan na lab istrzivanjima.

Citat
Sve ove simptome koje si nabroja ja npr nemam pri korišćenju ovog proizvoda, a zna npr da mi se desi od nekog koncentrata, zato sam i rekao da imam osjetljiv stomak, organe za varenje itd..

pa ovo opet nema ama bas NIKAKVE VEZE sa onim sto sam rekao.a ti i dalje o tome kako TEBI ne odgovara neki koncnertat (a neznam ni sta si pio) VS neki kalcim kazeinat koji su dva razlcita procesa filtracije.tebi mozda odgovara nesto tako niskog kvaliteta dok nesto sto je dobrog kvaliteta ti ne odgovar  ;D ;D

Citat
Jedino što mi ne ulazi u glavi su sajtovi na kojima ovi prozivodi imaju debeo rejting. Ocijenjen od strane desetine njih, stotine pa i na hiljde korisnika na nekim sajtovima.

aham
a rejting tog sjata ti znas coveka koji to odredjuje jel?
e moj drugar...mnoge ti stvari ocigledno niti znas niti rauzmes
pa rejting nekog priozvoda a pogtovo na USA sajtovima ..ma bolje da ne pricam
neka ostane ovako  :) :)

Citat
Opet, dođe mi cijena na  isto, ako ne čak i jeftiniji neki micelarni kazein

a cena je merilo kvaliteta jel?

opet kazem
oicgiledno je da podlezes pravilu sarene kutije i cene kao kofeicjienta odredjenivanja kvaliteta necega

Van mreže Backey

• Bantamweight Member
« Odgovor #20 poslato: Mart 06, 2013, 11:13:17 pre podne »
Sto bi ste vi meni na kraj preporucili za obrok pred spavanje? :)

Van mreže vinnie38

• Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Mart 06, 2013, 11:14:41 pre podne »

THE casein all the way  8)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #22 poslato: Mart 06, 2013, 11:15:31 pre podne »

micelar cassein (ne mora da bude THE)

Van mreže Boban -ban

• Middleweight Member
« Odgovor #23 poslato: Mart 06, 2013, 11:49:08 pre podne »
Citat
pa ovo opet nema ama bas NIKAKVE VEZE sa onim sto sam rekao.a ti i dalje o tome kako TEBI ne odgovara neki koncnertat (a neznam ni sta si pio) VS neki kalcim kazeinat koji su dva razlcita procesa filtracije.tebi mozda odgovara nesto tako niskog kvaliteta dok nesto sto je dobrog kvaliteta ti ne odgovar   

Samo sam naveo primjer da problem sa varenjem može da izazove nešto što npr kod mnogih (prema istraživanjima) ne bi izazvalo nikad. Zato i kažem - nijesmo svi isti, nije svaki organizam isti i ne reaguje svako na isti način. Zato sam možda ja jedan od tih nekoliko koji su po istraživanjima u manjini i ne smetaju nam neki prozivodi što smetaju većini. Što npr ne mora da znači ni da će momku koji je pitao za preporuku da smeta ovaj tip kazeina. Može a i ne mora.

Citat
aham
a rejting tog sjata ti znas coveka koji to odredjuje jel?
e moj drugar...mnoge ti stvari ocigledno niti znas niti rauzmes
pa rejting nekog priozvoda a pogtovo na USA sajtovima ..ma bolje da ne pricam
neka ostane ovako

Ovako, prije svega nijesam od onih koji se primaju na prvu loptu i koji povjeruju nekom proizvodu na osnovu 5 zvjezdica kojima je ocijenjen. Znam kako ide sa forumima i sajtovima, što sve mogu da odrade Administrtatori istih (i sam se bavim informacionim tehnologijama - to mi je struka)

Dakle, ako posjetim 15 sličnih sajtova i budem u prilici da čitam na stotine komentara u domenu većine đe hvale određeni proizvod, naravno da ću da stvorim sliku u svojoj glavi da to i nije možda baš tako kao što VEĆINA kaže. Posebno kada sve to primijenim na sebi i rezultat svega bude sasvim dobro iskustvo tj nasuprot priči i pisanju o istom.
Vodim se onim da ako ti nešto daje rezultate, ne odsutaj od toga dok to isto i ne iskoristiš do kraja. Ovo naravno važi za mnogo što šta životu (ne podrazumijevam pod tim neke loše stvari za svoju dobrobit)

I, naravno, ne vodim se samo USA sajtovima, već sajtovima širom svijeta, tj usklađujem tuđa iskustva sa nekim svojima. A, naravno, ovom forumu dajem prednost nad svima. Iz prostog razloga što sam naučio puno toga iz iskustva drugih korisniika kao i raznoraznih tekstova.

Citat
a cena je merilo kvaliteta jel?

opet kazem
oicgiledno je da podlezes pravilu sarene kutije i cene kao kofeicjienta odredjenivanja kvaliteta necega

Sad ti meni ubacaš riječi u usta. :D Ne, nikad, a mislim da si to mogao i da zaključiš po nekom mom pisanju i odnosu prema svemu ovdje na forumu. Prije svega kvalitet pa tek onda cijena istog.

I, eto, da ne bude zabune. Ne mogu ja tebe da učim u ovom sportu ni u jednom segmentu istog. Daleko sam ja od toga godinama... Mogu samo da iznesem neko svoje mišljenje i da prodiskutujemo o tome, nađemo rješenje ili ne nađemo, dođemo do nekog zaključka koji može pomoći i meni i vjerovatno mnogima koji pročitaju sve ovo. Živio ti meni generale godina 100 i opet nazad :D :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #24 poslato: Mart 06, 2013, 11:54:51 pre podne »
da na ulazim u raspravu vise

Citat
. Što npr ne mora da znači ni da će momku koji je pitao za preporuku da smeta ovaj tip kazeina. Može a i ne mora.

nsiam ni mislio u vezi toga dali smeta tebi ili nekom 15-m ili ne vec dali jeBOLJI MICLER od KALCIJMA i ili ne (a to nsiam opet rekao ja).ovo je bilo pitanje..a nista drugo

Citat
Ovako, prije svega nijesam od onih koji se primaju na prvu loptu i koji povjeruju nekom proizvodu na osnovu 5 zvjezdica kojima je ocijenjen. Znam kako ide sa forumima i sajtovima, što sve mogu da odrade Administrtatori istih (i sam se bavim informacionim tehnologijama - to mi je struka)

Dakle, ako posjetim 15 sličnih sajtova i budem u prilici da čitam na stotine komentara u domenu većine đe hvale određeni proizvod, naravno da ću da stvorim sliku u svojoj glavi da to i nije možda baš tako kao što VEĆINA kaže. Posebno kada sve to primijenim na sebi i rezultat svega bude sasvim dobro iskustvo tj nasuprot priči i pisanju o istom.
Vodim se onim da ako ti nešto daje rezultate, ne odsutaj od toga dok to isto i ne iskoristiš do kraja. Ovo naravno važi za mnogo što šta životu (ne podrazumijevam pod tim neke loše stvari za svoju dobrobit)

I, naravno, ne vodim se samo USA sajtovima, već sajtovima širom svijeta, tj usklađujem tuđa iskustva sa nekim svojima. A, naravno, ovom forumu dajem prednost nad svima. Iz prostog razloga što sam naučio puno toga iz iskustva drugih korisniika kao i raznoraznih tekstova.

da ne sirimo jer ne vredi
ok :) ;)

Citat
Sad ti meni ubacaš riječi u usta. :D Ne, nikad, a mislim da si to mogao i da zaključiš po nekom mom pisanju i odnosu prema svemu ovdje na forumu. Prije svega kvalitet pa tek onda cijena istog.

I, eto, da ne bude zabune. Ne mogu ja tebe da učim u ovom sportu ni u jednom segmentu istog. Daleko sam ja od toga godinama... Mogu samo da iznesem neko svoje mišljenje i da prodiskutujemo o tome, nađemo rješenje ili ne nađemo, dođemo do nekog zaključka koji može pomoći i meni i vjerovatno mnogima koji pročitaju sve ovo

da ne sirimo jer ne vredi
 :) ;)

Citat
Živio ti meni generale godina 100 i opet nazad

hvala na ovome burazere
iste zelje i od mene  8)