Nazalost svakakvih ljudi ima, a ova tema je primer kako ne treba razmisljati. Vidite, on sad misli da je pokupovao carobne napitke, dao par stotina eura i on je ubedjen da to MORA da deluje i da je to glavni cilj zbog cega ce on imati rezultate. Nazalost, ovaj forum mnogima dodje kao autobuska stanica, svrate samo u wc i odu dalje, a ovde ostave krs umesto da odvoje par dana i da procitaju bar teme do kraja koje su u svakoj kategoriji oznacene kao sticky. Kod njega vlada totalna konfuzija, a i moze se primetiti kad je napisao "hocu da se vratim na 95kg, imam 124 i malo sam puniji, nisam mnogo debeo". Pa ti nisi puniji nego imas 30kg viska sto spada u preteranu gojaznost. Ok, bar sto se hrane tice makar je pohvatao neke osnove sta treba da jede, ali stav prema putu do uspeha mu je pogresan. Ja do sada nisam video coveka koji ima sredjenu ishranu, pije saplemente, a NE TRENIRA da je nesto uspeo da uradi od sebe osim sto je bacio pare jer skinuti kg mozes samo i uz pomoc sredjene ishrane. Ako hoces misice, pa ti i te kako moras i ISHRANI i TRENINGU da se posvetis, a ne da ocekujes od whey proteina da ce od tebe preko noci da napravi zver. No, mozda je cak dosao ovde i malo da zafrkava ljude, al' ko ce to znati, kao sto rekoh, svakakvih ljudi ima, a on neka radi kako misli da treba. Svi koji grese, a ubedjeni su da rade ispravno kad tad shvate gde grese i da ih to kosta i vremena i para.
Pravilnom ishranom i treningom se sve moze postici, a saplementi su tu samo kao dodatno gorivo koje moze da pomogne, ali to nisu carobni napici koje pravi Panoramiks na zalost mnogih koji veruju da jesu.