Zdravo ljudi, upravo sam se registrovo ovde.
Nego evo u cemu je problem, imam 18god visok sma 177cm i 90kg. Krupnije sam gradje. E sad salo imam na stomaku i sad kako prodjose ovi praznici dobio sam mali podbradak E sad moj cilj je da naravno smrsam, necu trbusnjake niti ne znam ni ja sta, samo ocu da smanjim stomak, volim kad imam onako mali stomacic ali da mi ne otezava kad treba da se sagnem
E sad kupio sam Sobni Bicikl i vozim ga svaki dan, kad sam prva smena vozoim ga uvece, a ovako inace ujtru pre dorucka bi vozio. Vozim ga sat vremena nije najlakse opterecenje bas ali lagano, brzinom 30km/h i sto je najvaznije puls mi je izmedju 120 i 140 sto je zona za sagorevanje masti, kolko sam se ja obrazovo po internetu.
E sad ishrana, tu me boli, veliki sam gurman, ali kao uveo sam neke promene:
pre 3 dana
8 9sati 2 bonzite skola
3 sata pojeo sam 2 parceta proje
4 sata Rucak 200g kuvanog krompira( koji sam izgnjecio i zacinio so ulje origano) i pojeo sam 200g svinjskog mesa od pecenja masne delove sam prebacio tati u tanjir
uvece u 6 sam pojeo 1/4 vocne torte
u 9 basj sat vremena napiso sam gore intezitet i opterecenje uz to litar vode sa limunom
u 11 uvece me napalo nesto i pojeo sam 10ak kikirikija
pre 2 dana
U skoli 8 9 ujutru 2 bonzite
oko 2 pojeo sam 100g pilece kobasice - przene, znam znam ne valja ali bio sam umeren
u 4 pojeo sam pola litre corbe od sargarepe (300g sargarepe, 1 luk, 1 pavlaka, 1 zumance)
malopre sam pojeo 1/4 parceta cokoaldne i vocne torte - to ne planirma da praktikujem
i uvece oko 9 cu vozim bajs i dok vozim popijem oko litar vode u koju iscedim jedan limun
juce
9h 2 boznite - prijaju mi i zasite me
14h - corba od sargerepe i jedna jabuka
17h - lignje punjene pirincem(pirinac,tunjevina,praziluk,luk,zaicini) - u rerni spremano pojeo sam oko 6 -7 lignjica malo sam pretero znam
-uvece nisam stigo bajs da vozim
danas
9h 2 boznite
bio sam kod drugarice da mi objasni nesto sutra popravljam keca
15h espreso i ravna kasiica secera plus keksic neki jedan
18h (ona spremila) 3 palacinke krem plazma, tu sam odro oko 900 kalorija tako?
20h (morao sam od jcue rucak) 2 male lignje
22h uz Tesnu Kozu Bajs 28km/h
e da zaboravih obicno i pojedem neku jabuku i pijem 1 tabletu vitamian C cuo sam da je dobar za metabolizam
po mojoj nekoj racunici ja sam kao ostvario dnevni unos kalorija oko 1500... a moj BMR je oko 2500 i plus kad dodam na to voznju bajsa 30km/h, puls izmedju 130 i 140 sto mi je oko 60% mog pulsa gde troism oko 500kalrija. Sto ispada da dnevno imam mius od preko 1000 kalorija sto bi kao znacilo za 7 dana ode 7000kalorija odnosno 1kg?
bicu vam zahvalan da prokomentarisete ova moja leupetanja i da mi kazete sta da promenim
Hvala unapred.