Ja mislim da je ovo najbolje sto sam mogao da iskombinujem jer su mi finansije veomaa ogranicene.
visok 183-4 imam 72 kg i 19 god sledeceg meseca
Za uh mi je najlakse da skuvam oko 300-400 gr pirinca i raspodelim na ceo dan.Piletinu kupujem zavisno koliko imam para.A piletniu jedem kuvanu
prvi obrok u 7 - 5 belanca i 2-4 zumanca + Uh
drugi obrkok u skoli,u skolu nosim hranu nije nikakav problem,obicno kupim konzervu tunjevine + Uh +salata+masti
Trening
Posle treninga 200g piletine + Uh i kada mi se jede nesto slatko obicno pojedem do 100g suvih sljiva nekad i preko kada sam gladan
cetvrti obrok je oko 7-8 tu pojedem 100g piletine i zadnje ono od pirinca sto je ostalo posle ovog obroka ne jedem UH
i pred spavanje pojedem 200g piletine jer stvarno nemam da kupujem ellu sir i nemam drugu opciju od piletine
Cheat day uleti ponekad taj dan jedem sta stignem ali umereno ali u zadnje vreme se ne opterecujem sa slatkisima mnogo i mogu danima bez njih i mislim da je tako najpametnije i ustedim pare za pirinac i piletinu
Nekad da razbijem monotoniju umesto pirinca skuvam 500g krompira ili ih samo bacim u rernu ili uzmem ovsene pahuljice(jedem ih sa vodom) pa ih jedem u prva 2 obroka pa ostala 3 ili pirinac ili krompir
Bez suplementacije sam vec neko vreme.
-----------------------Trening---------------------------------
Radim 1 misicnu grupu na 1 dan uz to sto ubacujem sa njima listove,stomak i podlaktice,njih radim 2 puta nedeljno pa to sve izgleda ovako
Pon-Grudi+podlaktice i stomak
Uto-Noge+listovi
Sre-Ruke
Cet-Odmor
Pet-Rame+podlaktice+stomak
Sub:Ledja listovi
Ned:Odmor
Nekad se desi da ostanem bez dinaraaa jadnog i nemam ni za gram piletine i pirinca pa taj dan jednostavno ne vezbam.Desi se mozda 1 u 15-20 dana sta cu jbg nema se
Podelite vase savete i kritike