Pozdrav svima, zelim da se posavetujem oko kure sa sust-metanom. Imao sam pre toga jedino ako se to moze nazvati iskustvom sa metanom koga sam uzimao 4 sedmice po 30 mg. Bavim se borilackim sportom ali radim i tegove . Imam 24 god visok sam 1,80 tezak 91 kg , bf mi je oko 15 %. Staz sa tegovima mi je oko 8-9 meseci . Sto se ishrane tice ajde da kazem da je solidna( kolko to novcane mogucnosti dozvoljavaju) ali nameravam da je jako pojacam pre , za vreme i posle kure( Pasce tu neki kes) . Od kure zelim pre svega da masu i snagu a da istovremeno zadrzim eksplozivnost i brzinu( posto nameravam da se takmicim) . Ishranu cu srediti do maksimuma -meso , mleko jaja... Od metana tih 4 sedmice sam dobio 3 kg koja sam i zadrzao u potpunosti, ali na pocetku sam dobio serum flu(simtomi prehlade -a nisam bio prehladjen). Nameravam da uzimam osam sedmica sust- 500 mg nedeljno i metan 30 mg dnevno , s tim sto bih sust uzimao dva puta nedeljno ( ponedeljak - cetvrtak) po 250 mg. Inace kondicioni i tehnicko brzinski treninzi mi nedaju da podignem mnogo kilazu posto ih kombinujem sa treninzima sa tegovima... Inace sam dosao u posed bocice sust 350 od 10 ml sterox laba ( treba da uzmem jos) pa me zanima kako se on racuna , koliko u 1 ml ima mg testosterona? Svaki komentar iskusnih clanova je dobrodosao . A da dali je i u kojoj meri potrebno uzimati zastitu tokom ove kure i koju vrstu?