Poxx zovem se stefan,odlucio sam da krenem u nasu malu teretanu u u mom mestu nije nesto al je doovoljno,e sad me zanima kad trening da bude sa tegovima oko 11 sam mislio ili 12 popodne posto tad nije guzva ne trenira nas puno tu,ali bolje se osecam kad nije guzva e sad za program ssta mislite pon grudi biceps uto ledja triceps,sreda noge ramena,i cet odmo a od petka isto kao od pon,nisam bas pocetnik u dizanju tegova dizao sam kod kuce bucice dvorucne tegove al u toj tertani idem jer ima bolje opreme,mislimo sa m da je taj program dobar posto izmedju grudi i bicepsa prodje 3 dana tj izmedju svake misicne grupe prodje 3 dana odmora za taj deo tela sto bi trb da bude dovoljno za odmor misica
,sad ako gresim ispravite me,posto mislim da je trening 3 puta malo isxrana kolko tolko cu se xraniti kolko mogu zdravije mogu 2 3 obbroka dnevno jbg bolje i da treniram nego da sedim kuci e da zanima me za kardio posto je sad zima za trcanje sta da ubaicm umesto kardia na pr preksakanje vijace posle tegova
xvala unapred