Ovo je citava poenta mog pisanja u ovoj temi. Naucice decko vremenom sta je dobro a sta lose, svakako da je bolje da vezba ovako kako vezba, nego da se demoralise sto nema 6 obroka i ne moze da vezba u teretani.
Milane, samo polako, doci ce sve na svoje, samo vezbaj i citaj.
Jbg koliko vidim, ispade da sam ja hteo da mu ubijem volju svojim odgovorom. Momak je otvorio temu i do mog odgovora je proslo DVA I PO SATA, a niko mu to o cemu ti pises nije napisao vec kad sam ja napisao svoj post, onda ste dosli posle DVA I PO MINUTA da udarate kontru kako to ne valja itd. Tebe sam citirao iz razloga sto sam imao konverzaciju sa tobom, nemoj pogresno da me shvatis. Sad kad je decko objasnio sta moze, sta ne moze, slazem se sa time sto je Pedja napisao u potpunosti. Decko nije u mogucnosti da ispostuje neke stvari, a to mi sinoc nismo mogli da znamo jer nije napisao. Ja sam u celini napisao ono sto ja mislim da moze da mu pomogne i zaista nisam nista lose imao na umu. Na sve to sto mu je receno, moje misljenje je da ipak BATALI i tu jednu bucicu sto ima i da se samo usmeri na fudbal i radi na snazi, a kasnije kad bude u srednjoj skoli imao mogucnost za teretanu i zelju da se tegovima posveti da to radi kako valja. Nije to neka daleka buducnost, 2, 3 godine prodju veoma brzo.