Pozdravi svima. Hteo bih da vas zamolim da mi malo pomognete ako nije problem i ako vas ne mrzi..
Ovako, treniram nekih godinu i nesto dana i postigao sam onako, sto se tice misica, dovoljno i zadovoljan sam, imam nekih 92 kg, i dosta mi se vide misici samo imam stomak. Ishrana sto se tice mesa, pahuljice, povrce voce itd.. je ok. Stvarno sam nacitan po tom pitanju, tako da je to OK zaista..
Idem u teretanu 5 puta nedeljno.
Evo, ovo sam hteo da vas pitam, posto gledam na nekim forumima da mnogi pricaju, pa aj da pitam vas koji ste malo bolje upuceni.
Znam da je najbolji kardio posle teretane, tacnije posle treninga sa tegovima, zato sto je tada najveci deo glikogena u misica potrosen i moze da se predje na masti.
Onda, znam da je i ujutru kardio na prazan stomak najolji jer tada organizam prelazi odmah na masti..
E sada ovo me zanima, da li jei istina da se salo ne moze izgubiti a misici sacuvati bez upotrebe BCAA amino kiselina ?
Msilim, ja trosim stvarno dosta na isharnu, pa na clansto u teretani pa sada bi mi bilo puno da trosim jos pare i na to.. Naravno ,da para ima ne bi bio problem... ali eto..
Sada mi je bas nelogicno da neko ko je rekreativac da mora da ima sada i protein i BCAA i sta ti ja znam sta sve da bi izgledao pristojno.... Mislim, koja je onda svrha reklamiranja teretana kada ti treba nekoliko stotina evra samo za suplemente i ishranu a plus ostatak
Mislim, ko to ima u Srbiji? Pa jedva sakupim za neku pristojnu ishranu, a ne jos sve to da dodajem..
Zanima me ovako, da li vredi da pokusam da smrasm i da ono.. sacuvam misice uz stvarno kvalitetnu ishranu ali bez suplemenata ili da odmah batalim u startu to
??
Pozdrav svima i nadam se da vas nisam smorio odmah pri svome registrovanju na ovaj forum