ovo je da covek ne poveruje
koiliko napisanog i sve isto
Ne mogu da verujem odakle si ovo izvukao i sta si ti to u kod sebe u glavi razumeo. JA SAM PITAO, da li je isti stres ZA CNS udariti u otkaz na OSNOVNIM vezbama (I UZEO ZA PRIMER CUCANJ) i otkazati na IZOLACIONIM vezbama (I UZEO ZA PRIMER BICEPS tj. PREGIB SIPKOM).
PRETRENIRANOST-hvala bogu
tako da bih molio sve koji proctaju ovo da zanemare takve vrste treninga ,a pogtovo POCETNICI jer od toga nemaju nista (naravno gledajuci na duge staze).
dakle,na ISTI nacin mozes da sprzis CNS i sa osnovnim vezbama i sa IZOLACINOM trenirajuci do oktaza
"ali procitaj STA sam napisao i probaj da prihvatis cinjenice da pstoje stvari koje ti ne prijju tvojim usima ali da su te stvari tacne"
cek,a ti si koeficijent za odredjivanje tih tacnih stvari sa 20 god,sa 80 ak kg i manijkalanim trenizima i sprezeniim CNS?
OK. Ali ja NE VIDIM gde si i sta to KONKRETNO NAPISAO u vezi mog pitanja?
ovde i tvom pitanju u vezi cns
tamo o tovm pitanju u vezi cokolade i ostalih stvari
Pitao si sta mislim, rekao sam sta mislim! Mislim da nije isti stres za CNS kada se otkaze na osnovnoj i izolacionoj vezbi! To ja mislim, i lepo sam pitao za VASA, DRUGA misljenja. To ne znaci da ja mislim da moze STALNO da se ide do otkaza kod izolacionih vezbi vec samo mislim da je manji stres sto bi znacilo da moze npr. CESCE da se ide do otkaza ako se uopste i ide ..
dobro
ti si rekao svoje ja sam tj MI smo ti objasnili i opisali svoje stanoviste tj glediste iz EMPRIJSKOG ZNANJA
zato molim te prestani da se vrstis u krug i da hvatmo sopstveni rep
meni je licno svjedno ako ces da skocis sa pancevackog mosta a da TI mislis da je to dobro za tebe
ali to ovde neces prenostii i savetovati DRUGIMA budi uveren!!!
jer sigurno necu dozvoliti da neko ko ima i malo ozbijnije namere u ovom sportu radi to sto ti radis sebi
ponvaljam
NEMAM NISTA PROTIV i ne zelim da se mesam u tvoje vrataolimije i igranje sa vlastitim telom
dobrio si odgovro tj i nije tebi upucen jer ti ga i onako neces prihvatiti jer ti ne odgovara ali DA
moze da se sprzi CNS radeci sve vrste treninge (ne samo trening do otkaza) UKOLIKO SE NE OSLUSKUJU PARAMTERI PO KOJIMA TELO FUNKCOSNIE I NE PSOTUJU GRANICE DO KOJIH MOZE DA IDE!
i ti onda niti das KONKRETAN odgovo
da
stvavarno nisam fer sto t ne odogovaram u opste
neverovatno