Do novoa gde sam ja bio niko ne moze dogurati! No 'ajde opisacu.
Stenje Sprzen cns: Ne mogucnos brzog aktiviranja misica(od otvorene do zatvorene sake potrebno je poprilicno vremena da se to desi, eksplozivnost nula) , opsta slabost(ranac od po kile bi mi isklizao, ispao iz sake bez da primetim), losa koordinacija(kada ustanem sa stolice i odmah krenem ka vratima zaneo bi se par koraka u stranu, dok kada bi ustao sa stolice, skoncentrisao i krenuo to se ne bi desilo) ,lose procenivanje udaljenosti predmeta(konstantno nisam uspevao da se uhvatim za sipku u autobusu iz prve vec sam to usprevao iz drugog ili treceg puta ili bi omasio kvaku na vratima). Mogucnos razmisljanja i pamcena je svedena na minimum. Na temperaturi ispod 25C, telo funkcionise za nijansu bolje dok preko 25C sve ovo se pogorsava.
E sada, meni u glavi konstantno stoji slika sebe kakav sam bio pre svih sranja, ali u realnost sam veoma slab, za to kako sam izgledao nemam reci... Nekada se iznerviram odem kod buraza da istreniram, tegovi su stajali u hladnoj prostoriji oko 5C, smognem snage da odradim nekakav trening( tipa bp 3x8x40, biceps 4 serije, velsanje 3 serije). Pose 20 min treninga leva saka potpuno otkaze, zamorim se...
Tada dolazim do ULTRA sprzenog CNS-a: Sve gore navedeno postaje izrazenije, tremor leve ruke se pojacava. Nervi u nogama pocinju da bole pri hodalju. U ruci bi poceli da peku pri najobicnijim pokretima. Kada se kupam uopste ne osecam da voda pada na mene. Kada krenem negde cim skrenem misli zaboravio bi gde sam posao i trebalo bi mi par minuta da se prisetim gde sam krenuo. Kada sedim u autobusu vidim da trebam da izadjem na toj stanici ali ne mogu da odreagujem pa bi izasao na sledecoj. Idem Knezom gomila ljudi u naokolo, vidim sve ali se ne mogu povezati ni sa cim, apslolutno nista ne dopire do mene. Jedino sto osecam je ostar bol i slabost... To bi trajalo oko 10-ak dana pre no sto se vratim na prethodno stanje.
Sadasnja situacija kada opteretim relativno regenerisan nervni sistem: Uglavnom budem slabiji, lose se osecam, izrazena slabost u levoj ruci( posto je ona bila bas kriticna i nije vrsila funkciju), problem sa pamcenjem-nekako mi sve konfuzno... I lose izgledam, budem ravan, nigde vena... Ovo mi se desava preko leta kada su visoke temperature. Npr sada kada je hladno nemam problema, mada i trening mi je takav da ne poterecuje CNS, no videcu kako ce biti preko leta... Sada jedini problem je kada treniram K.B. vrati mi se tremor leve sake zato sto se pregreje u rukavici. To je to.