Upravo sam te htio upitati da li si facu izradio u photoshopu kao sto si to znao uraditi ranije, ali sad vidim sta si napisao.
Sto se tice izgleda, izgledas veoma dobro, vidi se da znas sta radis.
Hvala, hvala, kritika od nekog tako iskusnog kao ti puno znaci. Nakon pokusaja da odradim ovaj Miskov trening grudi kako treba na kraju sam bio sav nikakav. Jos sam lepsi kad radim noge (uvecani kapilari na ocima :lol:). Hteo sam da isecem facu, ali se secam jedne temi gde si ti kritikovao momka zasto krije lice, pa reko nema veze, da i ja ne radim isto (izgleda da bi bilo bolje da jesam :lol: )
Ma samo sam se salio za facu, znam da razumijes. Vrlo je bitno, da kada se slika, da se vidi i glava. Puno je realnije da se oceni. Reci cu tebi a rekao sam i u jednom topicu koga vise nema, nemoj nikada da ti padne na pamet da kada vidis da ne napredujes sa kilazama u bilo kojoj vezbi a narocito za grudi i noge, da padnes u iskusenje i da se pretvoris u powerliftera misleci da je to jedini nacin kako da nateras misice na rast. Povreda visi u zraku, a ima drugih nacina treninga i tehnika kako da se misic podstakne na rast, koje su puno sigurnije. Ne kazem sa ovim da kilaza nije vazna, ali to mora biti bodybuilderska kilaza a ne powerlifterska. Povreda te moze udaljiti mesecima od teretane i kada se vratis, sve iz pocetka. Narocito je opasno preporucivati momcima od nekih sestnaestak godinica kada im je napredak u kilazi, recimo na bench press-u stao, da odmah potegnu sa vezbama za disclipinu snage.
WRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo upijaj sta ti Pedjos kaze, jer on je jedan od malobrojnih iskusnih bodybildera i takmicara na ovim prostorima koji ti hoce dati verodostojan savjet za trening, ishranu, steroide itd; i vidi vraga, jos besplatno.
Keep pumping, na dobrom si putu da budes uspjesan takmicar!