dobro dosao
1.dobro je trcati na prazan stomak kada se skidaju kg ali sudeci po slici tebi to i ne treba
2.1.5 h pred trening je u redu da jedes a posto vidim da ti pojmovi tj PWM (post workout meal) nije poznat onda ti kazem da treba da jedes 30 min max posle treninga CVRST OBROK
3.mislim sine da to NE ZELIS jer trbusni zid je podlozan razvoju isto kao i ostali misici (mozda cak i lakse) a da imas SIROK strukk-ne bih bas rekao da ti je to cilj.
4.parcijalno dobijanje misicne mase (na ruke) NIJE MOGUCE iz razloga sto telo tezi kao balansau tj ne trpi dispbalans .Moze da dodje do toga da je jedan misc tj partija veca ili bolja od druge ali to je u odnosu na celokupno telo
znaci,mozes da razvbijas jedan misic do neke granice i kada telo vidi sginal da gubi balans ,zaustvlja razvoj misica koji se optercuje i tu je kraj
znam ja da svima obicno pred leto fale grudi i ruke,ali na zalost to en radi tako
5.pa ako imas uslove za teretanu-ti kreni ,ali pre toga bih rekao da ti je potrebna dobra edukacija ili da nadjes trenera
za zgibvoima,sklekovima i trbunsjacima ,ces sebe dovesti u zavidnu kondoiciju i nista vise
evenutalno ako do sada nisi nista radio,telo moze da reaguje sa nekim minimalnim pomacima u izgledu ali to nece biti nista znacjano
i na kraj
ti nama nisi rekao niti kako se hranis niti sta u stvari zelis (psim masu na rukama