Usporio mi je kattastrofa google chrome na lap topu , jel ima neka fora da se uradi a da ja kao kompjuterski degenerik mogu to da uradim?
Citat: vlada sin Februar 04, 2013, 09:31:13 pre podneUsporio mi je kattastrofa google chrome na lap topu , jel ima neka fora da se uradi a da ja kao kompjuterski degenerik mogu to da uradim?Citat: vlada sin Februar 04, 2013, 09:31:13 pre podneUsporio mi je kattastrofa google chrome na lap topu , jel ima neka fora da se uradi a da ja kao kompjuterski degenerik mogu to da uradim?Skini program advanced systemcare. Ne free verziju već full verziju sa krekom. Ako ne znaš đe da skineš ja ću ti poslati na pm link. Uz to što će ubrzati pretraživače i očistiti od raznoraznih sranja koja su se nakupila i koja ga usporavaju, još će znatno povećati performanse tvom računaru i odraditi optimizaciju istog. Sve je u dva klika i lak je za korišćenje. Vrhunska stvar.
A ovo je licenca koja traje cele 2013 a program se zove Advanced SystemCare 6 i kao sto rece Boban Ban odlican program!!