Naslov teme je malo hiperbolisan ali eto da ne bude klasican...
Evo o cemu se radi: Kada sam imao 13 godina poceo sam da vezbam nemajuci neko posebno znanje,znao sam samo za vezbe sklekovi,zgibovi,propadanja i ostale bodyweight vezbice. Trenirao sam godinu ipodana i samim tim moje iskustvo je raslo i puno sam napredovao.Posle toga sam prestao da vezbam jer nisam imao motivaciju. E sad sam resio opet da pocnem da vezbam (imam 16 godina). Mesec dana sam radio bodyweight vezbe cisto malo da se vratim u formu i sad sam napravio program sa bodyweight vezbama i sa bucicama jer nemam neku veliku kolekciju tegova ali verujem da ce posluziti.Evo programa ishranu sam sredio sve sam isplanirao cilj mi je masa e sad da vidim da li je po vama ovo pogodan program. Da nije slucajno slab ili previse jak ili da zamenim neke vezbe:
Ponedeljak: GRUDI: Sklekovi 4 serije,Potisak bucicama 1 serija ravni 2 serije kosi,Propadanja 3 serije,Razvlacenje bucicama 2 serije. TRICEPS: Propadanje za triceps: 2 serije,Potisak sa cela 2 serije. RAMENA: Rameni potisak bucicama 2 serije,Letenje za srednje rame 2 serije.
Sreda: NOGE: Cucanj sa bucicama: 3 serije,Pistolj (cucanj na jednoj nozi) po 2 serije,Iskoraci 3 serije,Bugarski iskoraci 2 serije. STOMAK: Trbusnjaci (klasicni) 2 serije,Bocni trbusnjaci 2 serije,Podizanje nogu 2 serije.
Petak: LEDJA: Zgibovi 4 serije,Mrtvo dizanje bucicama 3 serije, Veslanje bucicama 3 serije. BICEPS: Pregib bucicama: 2 serije,Dvorucni pregib 2 serije ( u planu mi je da napravim dvorucni teg ) TRAPEZ: Sleganje ramenima 2-3 serije.
Sta mislite ?