E pa dobro.
Evo da se izvinim svima,narocito tebi pedja kao najiskusnijem,sa kim nisam trebao da ulazim u raspravu.
Inace to jeste obrusivanje isto kao i ono prosli put,ali to je nebitno,ti tako resavas probleme-rasprave.Postujem.
Bobane ako ja imam 2dana ti onda imas 4.Za svoj staz,ako moze da se nazove staz znam vise nego 80% ljudi koji ide u teretanu sa istim tim 'stazom'.
Ne bih sad da trazim tvoje prve postove i slicno jer nema potrebe da se ovo nastavlja,ali mogu dati ruku da bi imalo sto da se nadje,ne samo tebi vec mnogima.
Ne dijelim savjete kao da sam tu godinama,nego to je jedno obicno pitanje i na njega dat obican odgovor.Ako si ti mislio drugacije mogao si da mi kazes nisis upravu zbog toga i toga,tu bi bio kraj rasprave.
Znam ja da imam puno gradiva da predjem,isto kao i ti.Mnogo toga se promijenilo sto se znalo i cega se npr drzalo prije 5godina,tako da imamo svi.
I tako,izvinjavam se jos jednom
Moje prve postove možeš lako naći u pregledu ''teme'' ili ''poruke''. Prvi post je pisan prije čini mi se 3 godine, tražio sam pomoć a nikako dijelio savjete nakon par mjeseci treninga. Bilo naravno dosta glupih pitanja, a nikako nijesam učio ljude da i oni trebaju tako da rade. Nakon oređenog vremena kada sam uvidio koliko stvarno NE ZNAM, nastavio sam da čitam i pratim određen broj korisnika koji ZNAJU.
Prema tome, ja kao član ovog foruma, počeo sam da dijelim savjete tek unazad par mjeseci (ne znam ima li i toliko.) Ne zato što nijesam znao? Sve sam ja to iščitao, ali je problem bila praksa za koju sam bio uskraćen, a koja je po meni ključna ako želiš nekom da pomogneš, tj daš savjete, bez obzira koliko posjeduješ teorijskog znanja.
Što je dovelo do toga da sebe nijesam smatrao dovoljno kompetentnim da dijelim savjete. Nakon nekog vremena, eksperimentisanja, primjene teorije i svega ostalog, došao sam do nekih rezultata najviše zahvaljujući ovom forumu, koji je bio putokaz za mnoge stvari i dileme, kojih je bilo i kojih će biti.
Posle svega, kao znak zahvalnosti naučenog, riješio sam i sam da pomognem drugim korisnicima (koliko mogu- znam), prenesem im neko svoje znanje i tako im put učinim kraćim, lakšim... i na neki način se zahvalim tj odužim društvu..
Pogriješe i oni koji su duže od mene u cijeloj ovoj priči, pogriješim naravno i ja. Informacija je puno, sve treba popamtit i svega treba biti svjestan u trenutku, pa se često desi previd itd.. srećom pa je tu uvijek neko hladnije glave pa se ispravi.
E, sad.. gdje si ti u svoj ovoj priči? Ti si na početku, kada treba da čitaš i čitaš i čitaš.. pa onda pročitano da primijenjuješ polako na sebi.. naučiš osnovne stvari, postigneš neke rezultate (koje sumnjam da uopšte bar trenutno imaš), pa onda vidiš gdje si u odnosu na ostale... i počneš da daješ savjete.. ispravljaš druge itd.. itd...
A, mislit da sa 20 godina života i pola godine treninga, znaš sve ili DOSTA TOGA - pogrešan je pristup cijeloj priči. Što naravno i sam sebi često dokažeš ovakvim ili sličnim ispadima.
Nadam se da si me razumio. Živ mi bio. PS - praštaj na ovoliko tepihu