Pa ne znam sta te tacno zanima, slike celog tela nemam trenutno, moram napraviti
Ali u sustini da je u pitanju debeo sloj masti onda bi stomak izgledao kao sto obicno izgleda kod gojaznih ljudi, znaci sa "love handles", zadebljao, veliki i ima onaj izgled kao balon koji ce da eksplodira
Ovde ako uvucem stomak namerno, mogu da se igram sa "ostatkom" tkiva odozgo. Naravno niko ne kaze da je ovo na slici tanko kao list papira, onda bi resenje bilo lako
Pokusaj je bio ne klasicnom lipo, vec onim laserskim, ali koliko sam ja raumeo doktora konzistencija tkiva je takva da ne moze vise nista da se "topi" mehanicki jer bi izgorelo to tkivo na koje se oslanja koza. Tad su rekli da ce se to zategnuti vremenom, ali vec evo godinama je tako a ni pre nisam imao nesto veliki visak kilograma, bio sam oko 80-85kg cistog sala kao tinejdzer posle sam zbacio to i dobio nesto vise misica (ni sad doduse ne mogu da radim zgibove i te stvari bez asistencije), tezina ostala ista u kg. ali ovaj stomak je problem najvise sa estetskog aspekta.
p.s. Ovo dole je kako izgleda tipican USA slucaj gde je problem sigurno kolicina SALA