Ljudi, covek uopste nema problema sa viskom kilograma, njemu je odradjena liposukcija i njegov problem je visak koze koji je ostao, ne salo, pogledajte slike koje je stavio. Ono sto njemu treba je bar jos 5 kg misica da se ta koza rasiri po telu koliko toliko ili da mu se to sece operacijom koja se zove abdominoplastika kao sto je na ovoj slici prikazano:
Skoro tacno: prica je ovakva da sam prvo imao kao tinejdzer visak cistog SALA, onda isao na dijetu od 3 meseca gde sam skinuo oko 12-15kg, u medjuvremenu se bavio plivanjem, teretanicom i tako to po 2-3 puta nedeljno, ali ne kontnualno vec 3-4 meseca pa opet par meseci pauze i tako, i tek onda posle oko 3 godine razmatrao lasersku liposukciju, koja nije uspela jer navodno ispod nije bilo dovoljno sala da se vidi neki rezultat od nje (mozda su istopili 1-2kg, mozda i manje).
Abdominoplastiku nisam hteo zbog oziljaka, hirurg me je na startu upozorio da mozda laserska lipo bez abdominoplastike nece dati optimalan rezultat i da rizikujem novac da dam a da se problem ne resi 100%, i tako je i bilo, s tim sto su oni obecali da ce se bar malo vremenom zategnuti kao posledica vezivanja kolagena, ali nije se uopste nista zateglo sve je ostalo isto kao i pre.
E sad za to povecanje misicne mase, zvuci ovako logicki da bi trebalo delovati da se "koza raspodeli preko misica", ali nigde na netu nisam mogao naci bas takav isti slucaj sa slikama da uporedim, tj. nisam nasao slike da je neko ovakav isti problem resio samo dodavanjem misica, obicno su sve slike sa abdominoplastikama.
I po mojoj proceni trebalo bi dodati oko 15kg cistih misica, tada bih bio tezak 100kg (umesto 85kg) i za visinu od 181cm to malo otskace od BMI.
Sto se tice procenta masti neko je pitao, digitalna vaga pokazuje 10% telesnih masti (a ne 20% kako neki "pogadjaju". Ne znam gde bi se kod nas u Srbiji moglo raditi podvodno merenje jer ono daje najprecizniji rezultat, ove vage mogu i da pogrese naravno.
Ima li neko pre i posle slike od nekog ko je samo drzao keto dijetu, da vidim cisto kako cu izgledati posle, mozda mi posluzi kao motivacija haha