ovako... nervira me sto ljudi i dan danas , kad se sve zna, koriste treninge za definiciju i masu
... tj tipa kao brza ponavljanja za defku, i mnogo ponavljanja,a za masu kao tezine do 8x ... i naravno prehrana nije bitna. ..to nitko ne gleda...
tj moj frend recimo. treba skinuti bar 25 kg... i trenira samnom isto kao i ja.. znaci dobar trening.. prsa tric, ledja bic, noge, ramena... i 3 dana odmora u tjednu... i kardio poslije tegova .15-20 min...
e sad.. njemu prehrana nije bitna.. nego trening. isao je cak platit 2200 dinara da mu lik sastavi trening... za mrsavljenje
... znaci .. recimo ._
napisao mu je samo drukcije vjezbe od mojih.. al sve je to isto... ja radim s bucicama mrsa, on je s sipkom. kosi,ravni , i pec dec..a ja kosi bucice ,ravni,razvlacenje i sajla... ... i jos mu da da radi do 12x.. ok je u serijama zagrijavanja, kad ne radis max.. ja osobno radim do 15x.. iako mogu 30..sto i nije cilj.ali u radnim serijama... ne mozes stat na tocnom broju ..10.12.. ako mozes vise, uradis vise.. koja je svrha radit biceps curl.. i stanes na 10..a mozes jos par komada.. .. takve gluposti neke mu napisao...cardio prije tegova -.- .... cemu to? mislim na odmah prije tegova 15 min.pa tegovi sat i pol.. i 15 min cardio poslije....
i odmaranje izmedju serija po 3,4,5 min.
...
kak ljudi ne kuze da je prehrana ta koja mijenja definiciju i masu..a ne trening... sta ti vredi sto treniras, ako jedes bijeli kruh, kobasice, mast..margarin
. onda one pahuljice s cokoladom itd.. najgore smece..
..ajd napisite nest. da mu pokazem vec jednom u cemu je stvar.. valjda skuzi. .bolje da je dao te pare u posni sir, whey neki, ili meso neko... moj trening je skroz ok.. i ne traje 2 sata kao ovo sranje.. s 2 kardija. .5 min pauzama.. i jos ne radi osnovne vjezbe.. za noge nema cucanj ..samo masine