Novembar 16, 2024, 07:24:41 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: Ketogena dijeta protiv low carb dijete  (Pročitano 6100 puta)

Van mreže St ef

• Član
  • *
Ketogena dijeta protiv low carb dijete
« poslato: Januar 14, 2013, 05:47:38 posle podne »
Pozdrav.
Upravo sam zavrsio sa kurom za masu, pa planiram kad se ocistim da krenem na definiciju sa winstrolom/masteronom 8 nedelja.
Procitao sam bukvalno sve o ketogenoj dijeti i raspitao se  svugde gde sam mogao, ali nigde nisam mogao da nadjem da li je na gore navedenom ciklusu bolje ici ketogenu dijetu ili low carb dijetu gde bi unos masti bio izuzetno nizak i carbs bio oko 100g (i to iz ovsenih i pirinca).
Ili posto sam planirao da ostanem na ishrani na kojoj sam sada u pauzi izmedju kura (jos negde oko 2-3 meseca), a to je 250-300g proteina, 400g hidrata i 80g masti, da sada npr udarim 4-6 nedelja keto pa onda na kuri da idem klasika low carb/fat sa mnogo proteina. Isto pre kure cu ici par nedelja najverovatnije t-3, clen i ako finansije dozvolje anavar (sve u min dozama), pa mozda bih mogao taman sa njima da probam 4-6 nedelja ketogenu dijetu.
Nadam se da nisam bio konfuzan i ako biste mi preporucili ketogenu dijetu, takodje bih bio zahavaln ako biste mogli da mi date dnevni unos proteina i masti i uh. Visina mi je 178, 92 kg.
Pozdrav.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Ketogena dijeta protiv low carb dijete
« Odgovor #1 poslato: Januar 14, 2013, 05:56:15 posle podne »
ici ces pre kure sa LEKOVIMA t 3 + clen + anavar?
ovo je kao ok,mislim ono,rekreativo?
a sto se tice dijete
treba da radis dijetu sa Uh pa ako i ukoliko ne budes zadovljan sa istom da se predje na keto
rotacije sa UH sigurno su bolje nego konstatan i nizak nivo UH kroz duzi period bla bla bla bla
ali to vec sve pise..

ali me ovo vise intesuje.
a kura za wins/masteron je iz razloga sto nema stetnih efekata pretpostvlajam.?

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Januar 14, 2013, 06:27:21 posle podne »
Ovako, t3 clen i anavar pre kure cisto da smanjim procenat masti, jer koliko sam upucen ova dva leka i anavar ne zaustavljaju prirodnu lucenje testosterona, pa zbog toga sam mislio, cisto kao ono kick start pre kure jer iskreno nikada nisam isao na kuru duzu od 10 nedelja. Svaki tvoj savet/kritika na ovo Pedja je i vise nego dobrodosla.
A rotacija uh je naravno planirana nego ono da ne zalazim sada bas toliko u detalje, posto sam msm vec i vise nego oduzio post.
Hehe, pa ovako ne zbog stetnih efekata nego (znam da ce ti ovo biti smesno) testosteron mi nikako ne odgovara zbog bubuljica. Msm nije to vizuelno, nego mi po ramenima izbijaju toliko bubuljica da posle kada nagnoje i popucaju pretvaraju se u zive rane, pa ne mogu da vezbam od bola. Znam da zvuci cudno, ali svaki test (enthat, cypionat i sustanon) koji sam probao mi je imao ovakvo dejstvo. Propionat iskreno nisam i posto je brz, mozda ne bi ovo uradio, ali ne bih eksperimentisao. A kad god sam uzimao solo aas bez testa, nikada nisam imao te probleme. E sada opet, ponavljam svaka kritika i savet je dobrodosla, posto zaista cenim tvoje misljenje.
A za keto sumo sumarum, ako ne budem zadovoljan recimo u 6toj nedelji kure, tada da krenem sa ketogenom?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #3 poslato: Januar 14, 2013, 06:47:41 posle podne »
stvarno ne bih zeleo dalje da komentarisem ovo oko tvoje kure jer toliko gresis da nisi ni svestan,tako da cu se orijatnisati na ishranu

da
rotacije sa UH da uradis tipa 4 nedlj ,pa onda mozes da expermietis malo  npr 2 ned sa low carb tj jako niskim unosom i onda da do kraja izguras sa keton dijetom
to je skroz ok..

ps
oko hemije mislim da treba jos da se mnogo informises

Van mreže BUKAS

• Iron team
  • IRON REPUBLIC GYM BEOGRAD - Despota Stefana 68c
« Odgovor #4 poslato: Januar 14, 2013, 06:53:09 posle podne »
Ko te to slagao za anavar?

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 14, 2013, 06:56:18 posle podne »
Ok, hvala puno na savetu.

P. S. Bio bih ti veoma zahvalan, ako bi barem mogao malo da me navedes na pravi put, jer citao sam i raspitivao se gde god da sam mogao, i uglvanom za rezanje svi preporucuju wins/tren acetat/prop i masteron. Greska je to sto ne uzimam test ili komplet winstrol i masteron solo su greska ili nesto trece?

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Januar 14, 2013, 07:00:09 posle podne »
Ko te to slagao za anavar?

Pa rekao sam koliko sam informisan, a ocigledno da i nisam bas nesto kao sto je Pedja sad rekao. :)
Ime coveka ne veruj da bi ti puno znacilo :) uglavnom mala doza 10-15mg ED anavara ne bi trebalo da zaustavlja prirodno lucenje testosterona, ili tako sam bar cuo.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Januar 14, 2013, 07:01:01 posle podne »
sam sebi si dao odg u zadnjoj recenici drugar.
a za rezanje sluzi HRANA i TRENING
hemija koju navodis sluzi tj bberi je koriste u fazi defincije jer NEMA TENDENCIJE NALVACNJE VODE i uglavnom nisu jako androgeni i agresvni kao lekovi koji se koriste u periodu rada na mm

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #8 poslato: Januar 14, 2013, 07:02:35 posle podne »
Citat
10-15mg ED anavara ne bi trebalo da zaustavlja prirodno lucenje testosterona, ili tako sam bar cuo.

a ovo te ne brine oko wisntrola
ali to sada nije bitno

vec ti brines i zaustavljanju tj superosanju prirodnog testa kojeg ces da supersujes i da uzmes neznam kako male doze  ;),jer to tako radi
ali sa druge strane me intresuje kako te ne brine npr zaustavljenje prirodnog rada stitne zlezde usled uzimanja t3?

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #9 poslato: Januar 14, 2013, 07:05:41 posle podne »
sam sebi si dao odg u zadnjoj recenici drugar.
a za rezanje sluzi HRANA i TRENING
hemija koju navodis sluzi tj bberi je koriste u fazi defincije jer NEMA TENDENCIJE NALVACNJE VODE i uglavnom nisu jako androgeni i agresvni kao lekovi koji se koriste u periodu rada na mm

Hhaha, e jbg sad, pretpostavljam da je kasno da kazem sada da se naravno podrazumeva da su hrana i trening osnova za rezanje. :)
Uglavnom, zaista ne vidim sta je toliko pogresno u solo wins/masteron, msm sem ociglednog nedostatka testosterona? :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: Januar 14, 2013, 07:08:27 posle podne »
pa tacno tako

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #11 poslato: Januar 14, 2013, 07:10:38 posle podne »
Citat
10-15mg ED anavara ne bi trebalo da zaustavlja prirodno lucenje testosterona, ili tako sam bar cuo.

a ovo te ne brine oko wisntrola
ali to sada nije bitno

vec ti brines i zaustavljanju tj superosanju prirodnog testa kojeg ces da supersujes i da uzmes neznam kako male doze  ;),jer to tako radi
ali sa druge strane me intresuje kako te ne brine npr zaustavljenje prirodnog rada stitne zlezde usled uzimanja t3?

Pogresno si mi razumeo, ne brine mene zaustavljanje lucenja testosterona na 8-10 nedelja koliko sam planirao kuru, ali na duzi vremenski period od toga me brine. Tako da npr ako uzimam 8 nedelja 40mg win ED i 1ml masteron EoD, kontam da telo nece imati problema da vrati nivo testosterona u normalu. Ali kada bih na to dodao jos i 8 nedelja anavara i jos necega, e to vec ne bih radio.
I isto t3, anavar i clen su jos uvek  bili u fazi razmisljanja da ili ne,  ali ocigledno da kolko vidim i nisu bas najbolji izbor? :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Januar 14, 2013, 07:17:52 posle podne »
a ja koliko vidim druze da (moj iskreni savet)
pogleda podforium STERODII
jer
nije mi jasno da neko ko kaze da je zavrsio KURU za masu (nisi rekao sa cim si radio masu a bas me zivo zanima) krece na kuru za wins/masteron i jedino sto ga u celoj prici plasi je zaustavjenje produkcije testa i to ako na kulru wins/master nabaci anavar

totalno,ali totalno iskrvljenu sliku imas o prici sa hemijom

Van mreže St ef

• Član
  • *
« Odgovor #13 poslato: Januar 14, 2013, 07:28:18 posle podne »
Pedja, veruj mi procitao sam, i to vise puta, i to ne samo ovde nego gde god su izvori merodavni (koliko god mogu da budu preko interneta tj).
Pedja, opet naglasavam, zaustavljanje testosterona mi je zadnja briga, cisto ne bih isao na to da stopiram lucenje testosterona duze od 8 nedelje, tj vremena koje sam predvideo za kuru.
Masa mi je bila
4ml deke
4ml sustanon
2ml trenbolon enenthat

Van mreže vinnie38

• Middleweight Member
« Odgovor #14 poslato: Januar 14, 2013, 08:40:36 posle podne »
Pedja, veruj mi procitao sam, i to vise puta, i to ne samo ovde nego gde god su izvori merodavni (koliko god mogu da budu preko interneta tj).
Pedja, opet naglasavam, zaustavljanje testosterona mi je zadnja briga, cisto ne bih isao na to da stopiram lucenje testosterona duze od 8 nedelje, tj vremena koje sam predvideo za kuru.
Masa mi je bila
4ml deke
4ml sustanon
2ml trenbolon enenthat

Auuu  :o