Trenutno:
Visina: 175 cm
Tezina: 72kg
Godine starosti: 24
Body fat: 12%
Cilj odrzavati oko 6-8% konstatno celog zivota planiram da treniram (trening i zdrava ishrana su mi sastavni deo zivotne rutine tako da tu ne vidim nikakav problem
) kao sto rekoh odrzavanje na 6-8% bf i polako i sigurno napredovanje do genetskog limita.
Cilj mi je postepeno da spustam procenat masti dok ne dodjem do tih 6-8% bf (6 i 8 su samo broj drzim se toga da je bitno ono sto je zadovoljavajuce u ogledalu) kako bi spustao polako bf% tako bi i dobijao cistu misicnu masu polako ali sigurno (nemam ambicije da se takmicim, ne koristim hemiju samo suplementaciju) jednostavno moj cilje je da izgledam dobro da se osecam dobro i da sam zdrav i naravno da podelim to sa drugima ako mogu nekom da pomognem uvek sam tu, zelim da cujem vasa misljenje o mojoj ishrani i nacinu na koji sam prisao svemu ovome, nemojmo zaboraviti da se ne treba slepo drzati pravila koja drugi ljudi postavljaju zato sto je svako za sebe i svako treba da nadje ono sto njemu odgovara sto se tice same ishrane i treninga
da moram da napomenem da imam metabolicki sindrom za one koji ne znaju sta je to (moje telo ne moze da iskoristi uh kako bi trebalo tako da ih izbegavam jednostavno ne mogu da ih konzumiram) tako da kao izvor energije mesto uh koristim masti koje mi savrseno odgovoaraju. Takoreci konstantno sam na sto bi ljudi ovde nazvali keto dijeti
samo sto ja nisam na dijeti nego mi je to ishrana do kraja zivota...
Cela ishrana je veoma jednostavna
Od tecnosti pijem samo kupovnu vodu i zeleni caj ne u kesici nego prirodan popijem 1 do 1.5 litara caja dnevno
prvi obrok mi je u 12 sati jedem do 6 PM od 6 do 8 ne jedem nista zasto sto mi je u 8 sati trening posle treninga popijem sejk i to je kraj sto se tice ishrane u toku dana.
imam samo 2 cvrsta obroka od 12 sati do 6 i 3 proteinska sejka (2 popijem od 12 do 6 a treci posle treninga ) svaki od 3 sejk popijem sa 8 grama omega 3
sto se tice povrca jedem ga umereno uglavnom brokoli, karfijol, spanac naravno i sva druga povrca ali u malim kolicinama kako kad sta imam povrce jedem samo uz ta 2 cvrsta obroka jedem ga samo zbog vlakna i (vitamina,minerala) bez vlakna
nebi islo nikako....
sto se tice voca ne jedem ga
Supelementacija whey protein, i creatin gledam uvek da je obican monohidrat i da je creapure planiram da ubacim nesto pre treninga tipa jack 3D to bi bilo sve od supelementacije.
od hrane jedem u dva cvrsta obroka bukvalno sve sto je masno i sto ima proteina u sebi
uglavnom se sve svodi na sledece:
meso i mesni proizvodi sunka,kulen itd... salame i procesuirane proizvode fabricki izbegavam drzim se prirodne hrane zatim
jaja
sir
riba
hladno cedjena ulja to bi bilo to otprilike mesam konstano mesa da nebi dobijo alergiju ako bi jeo jedno te isto stalno
2.5g proteina po kg gledam da ispunim trenutna kalorijska vrednost koju unesem je 1600 kcal
eto to bi bilo to otprilike e da jos trening
ponedeljak grudi, stomak kardio 20 min
utorak ledja
sreda ramena, stomak kardio 20 min
cetvrtak noge
petak biceps i triceps, stomak kardio 20 min
uradim 4 vezbe 4 serije po 6 ponavlanja to ne traje dugo nekih 30 min 35 max ako je dan gde radim i (stomak i kardio) ubacim 2 vezbe po 4 serije 10-20 ponavlanja sto se tice stomaka i kardio 20 min umereno na incline max veoma jednostavno i prosto sub i nedelju odmaram.