Posto sam na brzinu pokazao Pedji Extremu kako izgledam u Santa Suzani - i on mi je rekao da hladno mogu da se takimcim...ja sam pomislio da napravim mali experiment do Evropske turneje..i da pokusam da se spremim u roku od dve nedelje...
Nazalost proveo sam dan i po u povratku iz Spanije (propustio dva avoinska leta) i nakon toga zakasnio i za let u Vegas...pa sam umesto toga morao tamo da vozim...
Na Olimpiji sam bio prezauzet (Gustavo, Denis i Troj) plus Hide i Dzoel Stubs...i posto sam radio za Vejdera - propustio sam i nekoliko treninga a pogotovu obroka.
Pedja (Exterm) nas je slikao u petak posle ponoci kada smo Kris Dim, Hide, Dzoel Stubs i ja trenirali noge u Gold's Gym-u.../mozda ce staviti neke slike na forum?/
Sve u svemu - hteo sam da pokusam da vas iznenadim i sa time sto cu se takmiciti nenajavljen a onda sam hteo da navratim i do Novog Sada na nase prvenstvo da poziram kao gost...
Nazalost ni jedno ni drugo se nece dogoditi...ali zato SVE JE MOGUCE sledece godine...
Jay je dosao kod mene da mu stavim boju - a ja sam se u tom trenutku brijao...Trebao mi je neko da mi izbrije ledja...i skoro sam pitao Jay-a (on mi je dobar prijatelj) ali sam se vrlo brzo predomislio...
Po slikama sa poslednja dva takmicenja - mogu da predlozim mogucnost da sam se mogao kvalifikovati za Olimpiju cak i ovako nepripremnjen...
Ipak, Hide me je angazovao da mu pomognem i morao sam ispostovati dogovor ...../- iako je i on meni predlozio da se takmicim - jer sam po njemu bio i vise nego spreman.../