Ana, pre 6 meseci sam samo zelela da smrsam,smrsam i smrsam. Grozila sam se na pomisao misica kod devojaka i mislila sam da u zivotu necu podici teg tezi od 1 kg.
Sada sam jedna od tri devojke iz moje teretane koja dize "muske" tegove. Jednostavno,vise informisanja i sama praksa mi je promenila misljenje. Pocela je mnooogo da me privlaci ideja o malo izrazenijim misicima na rukama i nogama(pogotovo na nogama
. A u poslednja 3 dana mi se apetit bas uvecao,pogotovo za mesom(ipak cu povecati kolicinu mesa koju unosim u toku dana) tako da definitivno ne vidim sebe kao neuhranjenu.
Ixy,gresis. Jako sam disciplinovana sto se tice ishrane,bila sam i pre 6 meseci kada sam pocela da vezbam, samo sto tada nisam bila dovoljno informisana i jela sam nesto sto sada ne jedem,misleci da je to idealan nacin ishrane.
Krizu sam imala krajem decembra,za vreme praznika ali prevazisla sam je ubrzo. Kada sam rekla da mi organizam trazi ono sto sam jela ranije,mislila sam iskljucivo na corbe i supe,ne na slatkise,hleb i sl.
Mozda sam se pogresno izrazila,hrana koju sada jedem mozda nije suva sama po sebi ali iz mog subjektivnog pogleda jeste.
Ljudi sa ovog foruma su mi pomogli da razjasnim neke nedoumice. Ali naravno ima jos stvari koje mi nisu skroz jasne,a verujem da ce ih tek biti kada krenem da radim na masi...step by step