Novembar 17, 2024, 12:14:22 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.361 poruka u 18.766 tema - 20.973 članova - Poslednji član: aeroTus
X3MShop banner

Autor Tema: ??????  (Pročitano 7079 puta)

Van mreže LazicExyu

• Light Heavyweight Member
    • ExYu-fitness
Odg: ??????
« Odgovor #30 poslato: Oktobar 10, 2006, 01:10:28 pre podne »
Evo i ja da prokomentarisem ovu temu!

Misljenja sam. da svako ko , na netu i ovakvom forumu provodi vreme edukujuci ljude ili citajuci sta drugi misle,NIJE GUBLJENJE VREMENA.
Licno posecujem sve forume i ucestvujem u razmeni iskustva i misljena sa svima.Nikada .ali nikada nisam pomoslio da to moze da se tako gleda.
Na forumima ovakvog tipa imate besplatne informacije i saveta,od ljudi koji su puni iskustva a i onih koji znaju nesto iz teorije.U svakom slucaju dovoljno da se mlad covek ispravno usmeri da bude ono sto i treba.
Vidite, nije strasno  praviti greske u ishrani,treningu,ima nesto strasnije,ono cime raspolazu lokalni dileri AAS i kada vam se nesto desi onda se pronadje ovakav  forum i trazi resenje.
Po meni je uspeh ako ubedimo jednog mladog coveka koji trenira kod kuce sklekove da krene u GYM.
Uspeh je ako rekreativca odgovorimo od upotrebe AAS a ako to ne mozemo ,onda da ga usmerimo kako bi bilo najbolje.
Uspeh je ako neko zahvaljujuci savetima sa ovakvog foruma skine 10-ak kg a ostane zdrav.
Da ne nabrajam vise.
Najveci uspeh je sto se ljudi druze na ovakvim mestima i razmenjuju misljenja i iskustva,bez obzira na nacionalnost i veru.
To je uspeh.
Sada dali neko od nas sedi po ceo dan uz komp,pored njega jeduci hranu,mesajuci proteine  ili nosi komp sa sobom po gradu ili je pored kompa kada je god slobodan,nije ni vazno,bitno je da ko god je imao malo kulture ,strpljenja i vaspitanja,dobio je odgovor kakav zasluzuje i kakav treba.
Necu da davim vise ,zeleo sam da podrzim Petrovica ,zato sto znam da vreme koje je proveo po netu niko ne moze da mu nadoknadi ,sto on i ne trazi,zeli samo da se postuje to sto je uradio , radi i sto ce uraditi ,sto bi ocekivao i svako od nas na njegovom mestu.

Pozdrav

Van mreže protejini

• Lightweight Member
Odg: ??????
« Odgovor #31 poslato: Oktobar 10, 2006, 08:42:32 pre podne »
HEHEHE....
KAkvih sve budala ima...
da budem iskren,ne dolazim cesto na ovaj forum.
Trenutno i ne treniram,imam druge obaveze.
S vremena na vreme i svratim da vidim sta ima novo ovde.
Zasto?
ZAto sto su ljudi ovde mnooogo dobri.
Bez zajedljivost,foliranja...
Saveta za svakoga,svi su pristupacni.
Pedja  mi je  drugarski odgovarao na PP i na pitanja koja nemaju veze sa BB.
Jednostavno,covek je normalan i kada mu stigne poruka,uljudno odgovori.
KOga zanima,pitao sam nesto za Exera(ko ga se jos seca,seca se ;-)
Njegov entuzijazam i drzi ovaj forum i,verovatno,utice na razvoj ovog sporta kod nas.
da ne spominjemo vredne administratore,koji imaju mnogo strpjlenja.
Pa PAPAGENO,koga sam upamtio kao pozitivca,mrBIG-a,koji je pravi profesionalac.
Ej,ovde gubi vreme i M.Sarcev!
A o Kseniji PAjcin i da ne govorimo ;-)
Bez zezanja,ovo je jako dobar forum,sa mnogo dobrim ljudima.
Ako neko i laje,i to je znak da stvari idu u dobrom smeru.